Prieëlen, pergola's & blokhutten

Prieëlen, pergola's & blokhutten

Verleng het knusse woonkamer gevoel van binnen naar buiten met een van de overkappingen van tuin-online. De overkappingen zorgen voor bescherming tegen de zon, regen en houden ook langer de warmte vast. Zo kun je in ieder seizoen heerlijk buiten zitten. Daarnaast zijn er diverse blokhutten verkrijgbaar, met en zonder overkapping.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Heerlijke zitplek creëren in de tuin

Nederland is een land waarbij we met zijn alle graag buiten zitten. Met een houten prieel kun je een heerlijk overkapt zitgedeelte creëren in de tuin. Of het nu een open prieel is of een prieel met dichte wanden of een overkapping die aansluit op het huis of de schuur. Er zijn heel veel mogelijkheden, dus voor iedere tuin wat wils.

Zonwering

Wanneer de avond valt wil de zon nog wel eens precies onder het prieel door schijnen. Dit los je eenvoudig op met een rolgordijn. Het rolgordijn is eenvoudig vast te maken aan een prieel of aan een pergola. Met een pergola kun je het harmonica schaduwdoek open en dicht schuiven wanneer je wilt. Hetzelfde geldt voor een schaduwdoek. Deze hang je op tussen een aantal muren of palen en kan vastgekoppeld worden om de perfecte schaduw te creëren.

Wacht a.u.b.