Welke producten heb je nodig voor een opblaasbare jacuzzi?

Wil jij nou een super handige opblaasbare jacuzzi kopen, maar weet je niet wat je allemaal nodig hebt voor het complete plaatje? Hier vind je alles wat je nodig hebt en wat je met de producten moet doen.

Wat heb je precies nodig?

Voordat je de opblaasbare jacuzzi in de tuin kunt neerzetten, is het belangrijk dat de ondergrond goed is. Veeg de plek waar de jacuzzi komt te staan schoon, zodat je zeker weet dat er geen glas of andere scherpen spullen liggen.

Daarnaast is een stabiele ondergrond zonder scherpe, uitstekende tegels belangrijk. Met een zeil zorg je ervoor dat je geen lekkages krijgt en dat je vele zomers kunt genieten van je opblaasbare jacuzzi.

Je wilt natuurlijk altijd in je opblaasbare jacuzzi in schoon water zitten, daarom heb je een filter nodig.  Deze kun je bij ons bijbestellen. Het is belangrijk om 1 keer in de 3 maanden de filter te vervangen voor een nieuwe filter.

Ook is het belangrijk om ongeveer 2 keer in de week de pH-waarde van het water te testen. Als de PH waarde niet tussen de 6,8 en 7,6 zit is de PH waarde niet goed. Als de pH-waarde te hoog is moet je pH-minus toevoegen, daardoor gaat de pH-waarde weer omlaag. Als je pH-waarde te laag is, moet je chloor toevoegen om de pH-waarde weer omhoog te krijgen.

 

Bekijk hier de Green-Lab Spa jacuzzi teststrips

De jacuzzi zelf schoonmaken

Je moet natuurlijk de opblaasbare jacuzzi zelf ook schoonmaken. Zo verleng je de levensduur van de jacuzzi. Je hebt verschillende producten om de jacuzzi mee schoon te maken.

In onze webshop vind je de Green-Lab Spa jacuzzi onderhoudsset. In deze schoonmaakset vind je de volgende producten:

  • Vacuumstofzuiger; met deze oplaadbare vacuumstofzuiger maak je snel en gemakkelijk de bodem van je jacuzzi schoon
  • Verlengsteel; deze kun je bevestigen aan de vacuumstofzuiger en het schepnet
  • Schoonmaakhandschoen
  • Schoonmaakdisc
  • Schoonmaakdoekjes voor de beschermhoes van de Green-Lab Spa jacuzzi

 

Met al deze producten houd je je opblaasbare jacuzzi super mooi schoon en gaat de opblaasbare jacuzzi het langst mee!

 

Bekijk hier de Green-Lab spa onderhoudsset