Welke producten heb je nodig voor een opblaasbare jacuzzi?

Wil jij nou een super handige opblaasbare jacuzzi kopen, maar weet je niet wat je allemaal nodig hebt voor het complete plaatje? Hier vind je alles wat je nodig hebt en wat je met de producten moet doen.

Wat heb je precies nodig?

Voordat je de opblaasbare jacuzzi in de tuinkunt neerzetten, is het belangrijk dat de ondergrond goed is. Veeg de plekwaar de jacuzzi komt te staan schoon, zodat je zeker weet dat er geen glas of andere scherpen spullen liggen.

Daarnaast is een stabiele ondergrond zonder scherpe uitstekende tegels belangrijk. Hiervoor kun je een zeil neerleggen, zoals de Lay-Z-spa floor protector. Met een zeil zorg je ervoor dat je geen lekkages krijgt en dat je vele zomers kunt genieten van je opblaasbare jacuzzi.

Je wilt natuurlijk altijd in je opblaasbare jacuzzi in schoon water zitten, daarom heb je een filter nodig.  Deze zit meestal al bij de jacuzzi zelf. Het is belangrijk om 1 keer in de 3 maanden de filter te vervangen voor een nieuwe filter.

Ook is het belangrijk om ongeveer 2 keer in de week de pH-waarde van het water te testen.  Dit doe je met testen die onder andere ook bij de Jacuzzi startset chemie zitten. Als de PH waarde niet tussen de 6,8 en 7,6 zit is de PH waarde niet goed. Als de pH-waarde te hoog is moet je pH-minus toevoegen, daardoor gaat de pH-waarde weer omlaag. Als je pH-waarde te laag is, moet je chloor toevoegen om de pH-waarde weer omhoog te krijgen.

 

 

Bekijk hier de Jacuzzi startset chemie

De jacuzzi zelf schoonmaken

Je moet natuurlijk de opblaasbare jacuzzi zelf ook schoonmaken. Zo verleng je de levensduur van de jacuzzi. Je hebt verschillende producten om de jacuzzi mee schoon te maken.

In onze webshop vind je de Lay-Z-spa schoonmaakset all in one. In deze schoonmaakset zit een netje voor de bladeren of het vuil in de jacuzzi. Er zit ook een ronde borstel in met een handgreep voor de zijkanten van de jacuzzi. Daarnaast zit er een gele scrubhandschoen bij, waarmee je de randen goed kan schoonmaken.

De Lay-Z-spa schoonmaakset all in one is vooral voor de zijkanten van de jacuzzi bedoeld, maar de bodem moet natuurlijk ook worden schoongemaakt. Voor de bodem dien je de Lay-Z-spa bodemstofzuiger te gebruiken. Het fijne aan deze bodemstofzuiger is dat je hem eenvoudig zelf kunt opladen! Met de oplaadbare Lay-Z-spa bodemstofzuiger kan je heel simpel de bodem schoonmaken. Je ontvangt bij de bodemstofzuiger een telescoopsteel met een maximale lengte van 150 cm.

De telescoopsteel kan je ook bevestigen aan het netje en aan de borstel van de Lay-Z-spa schoonmaakset all in one. Met al deze producten kan je je opblaasbare jacuzzi super mooi schoon houden en gaat de opblaasbare jacuzzi het langst mee!

 

Bekijk hier de Lay-Z-spa schoonmaakset all in one