2 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 15.00 -  18.00
 18.00
 15.00
Water geven

Bewatering van je tuin

Planten hebben regelmatig water nodig om te groeien en te leven. Hier vind je alle benodigdheden om je tuin te voorzien van bewatering: tuinslangenwaterspuiten en broezenslangkoppelingen en slanghaspels om je tuinslangen netjes op te bergen of makkelijk te verplaatsen. Om je tuin automatisch van water te voorzien kan je kiezen uit diverse sproeiers die je met een besproeiingscomputer automatisch kunt besturen. Voor reinigingswerkzaamheden vind je hier ook hogedrukreinigers. En voor het ver- of wegpompen van water hebben we diverse waterpompen.

Lees meer

Items 1-2 of 2

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Gardena Classis reinigingspistool

     17.99
    3-5 werkdagen
  2. 2-weg-waterverdeler 3/4

     15.99
    3-5 werkdagen
items per page

Bewatering van je tuin, van begin tot eind

Je tuin voorzien van de juiste hoeveelheid water kan een opgave zijn. Hebben je planten nu te veel of te weinig water en wanneer is de bewatering van je tuin precies goed? De handige vochtmeters van Tuin-online.nl kunnen je hierbij helpen. Sommige vochtmeters meten niet alleen of je planten wel of geen water nodig hebben, maar ook de pH waarde van je grond. 

Handige accessoires van Gardena om water te besparen

Wanneer je je tuin gaat bewateren is het natuurlijk fijn om hierbij water te besparen. Zo zijn er diverse draaddapters waarmee je het waterverbruik kunt terugdringen tot 30%. Tevens vind je ergonomische spuitpistolen zodat je jouw plantjes kunt voorzien van water.