1 items

Filters
Selectie verfijnen
NoiStop Steel

NoiStop Steel geluidsschermen voor in de tuin

Noistop steel is een smal geluidsscherm wat makkelijk zelf te plaatsen is. De Noistop steel is zeer geschikt om gebruikt te worden langs wegen of in de tuin. Tegen de Noistop kan je klimplanten laten groeien zodat je alsnog een natuurlijke begrenzing in de tuin krijgt.

 

Liever het NoiStop geluidsscherm van hout? Bekijk hier de NoiStop Wood geluidsschermen.

Lees meer

Items 1-1 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Noistop steel (100x90 cm.)

     189.00
    3-4 werkdagen
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

NoiStop Steel geluidsscherm 

De NoiStop geluidsschermen worden veel toegepast in tuinen die liggen langs doorgaande wegen, treinrails of drukbezochte plaatsen, zoals grote speelplaatsen. De NoiStop Steel geluidsschermen bestaan uit steenwol dat bijeen wordt gehouden door gaas van UV-werend polyethyleen. Deze worden ingeklemd door een raster van gegalvaniseerd staal. Deze NoiStop Steel geluidsschermen gaan geluidsoverlast tegen. De NoiStop Green schermen zorgen over het algemeen voor een reductie van meer van 50% van de beleefde geluidssterkte.

 

Plaatsen van de NoiStop Steel geluidsschermen

De NoiStop Steel schermen kunnen gestapeld worden tot de gewenste hoogte. Let op dat je niet de NoiStop isolatietape vergeet mee te bestellen bij de NoiStop Steel schermen. Deze moeten tussen twee schermen komen om de schermen luchtdicht te maken. De NoiStop Steel schermen zijn verkrijgbaar in diverse maten.

 

NoiStop plaatsen