Tuinhaarden

Terrashaard

Een knisperend vuurtje, de zon die langzaam ondergaat, een heerlijk glas met drinken in je hand en de mensen om wie je geeft zitten om je heen. Klinkt goed toch? Als jij jezelf hier al helemaal ziet zitten, is een terrashaard wat voor jou. Een aantal van de terrashaarden zijn uitgerust met een handige houtopslag. Zit de terrashaard die je wilt er niet tussen? Bekijk dan onze andere collectie van tuinhaarden en terrashaarden op designtuinhaarden.nl.

 

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Met een tuinhaard zit je veel langer buiten

Tuinhaarden zijn ideaal als je 's avonds langer buiten wil blijven zitten als het wat afkoelt. Je hebt ze in diverse uitvoeringen: tuinhaarden van cortenstaal, zwarte tuinhaarden en RVS tuinhaarden. Cortenstalen tuinhaarden krijgen op den duur een mooie roestbruine kleur. Onze tuinhaarden zijn bijna altijd op voorraad en kunnen binnen één dag geleverd worden. Op www.designtuinhaarden.nl vind je ons uitgebreide assortiment. Van robuurste grote tuinhaarden tot ronde, vierkante en driehoekige tuinhaarden. Daarnaast vindt je er bijvoorbeeld ook RVS tuinhaarden, schanskorf tuinhaarden en vuurtafels.

Houd de warmte van de tuinhaard nog beter vast

Door een tuinhaard onder een overkapping te plaatsen geniet je nog langer van de tuin. Informeer eerst of de tuinhaard geschikt is voor plaatsing onder een overkapping. Je kan onder een terrasoverkapping ook een terrasverwarmer hangen. Door middel van een verwarmingselement of infraroodstralen voel je de warmte goed onder een tuinoverkapping.

 

Wil je de tuinhaard tegen een muur plaatsen dan kun je eenvoudig een Platoflex muur plaatsen in de tuin. Dit is een kant-en-klare muur. Door zijn lichte gewicht is hij eenvoudig in één dag te plaatsen.

Wacht a.u.b.