Tuinhaarden

Terrashaard

Een knisperend vuurtje, de zon die langzaam ondergaat, een heerlijk glas met drinken in je hand en de mensen om wie je geeft zitten om je heen. Klinkt goed toch? Als jij jezelf hier al helemaal ziet zitten, is een terrashaard wat voor jou. Een aantal van de terrashaarden zijn uitgerust met een handige houtopslag. Zit de terrashaard die je wilt er niet tussen? Bekijk dan onze andere collectie van tuinhaarden en terrashaarden op designtuinhaarden.nl.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Tuinhaard kopen? Snelle levering uit voorraad

Tuinhaarden zijn ideaal als je 's avonds langer buiten wil blijven zitten als het wat afkoelt. Je hebt ze in diverse uitvoeringen: tuinhaarden van cortenstaal, zwarte tuinhaarden en RVS tuinhaarden.

 

Cortenstalen tuinhaarden krijgen op den duur een mooie roestbruine kleur, deze wordt gevormd na ongeveer 4 tot 6 maanden. Onze tuinhaarden zijn vrijwel altijd op voorraad en kunnen binnen één dag geleverd worden indien er wordt besteld op een werkdag. De tuinhaarden zijn verkrijgbaar van robuurste grote tuinhaarden tot ronde, vierkante en driehoekige tuinhaarden. Daarnaast vindt je ook RVS tuinhaarden, schanskorf tuinhaarden en vuurtafels.

 

Houd de warmte van de tuinhaard nog beter vast

Door een tuinhaard onder een overkapping te plaatsen geniet je nog langer van de warmte van je tuinhaard. Informeer eerst of de tuinhaard geschikt is voor plaatsing onder een overkapping. Je kunt onder een terrasoverkapping ook een terrasverwarmer hangen. Door middel van een verwarmingselement of infraroodstralen voel je de warmte goed onder een tuinoverkapping.

Wacht a.u.b.