RVS lantaarns

Lantaarn rvs

Creëer extra sfeer in de tuin of in huis met een RVS lantaarn. Deze RVS lantaarns hebben een prachtige uitstraling wanneer zij op de grond of op een dressoir staan. Plaats er een mooie PAJU kaars in en het plaatje is compleet! Alle RVS lantaarns worden gratis bezorgd in Nederland en België.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

RVS lantaarns, of windlichten, zijn de sfeermakers op het terras of dressoir

Heb je een mooie plek ergens in huis of in je tuin dat wel wat extra sfeer kan gebruiken? Plaats dan een RVS windlicht of lantaarn. Een RVS windlicht kun je mooi aankleden met een kaars of met diverse accessoires. In de lente en zomer kun je hem vullen met mooie nepfruitstukken, in de herfst met zelf gevonden dennenappels en in de winter kun je hem bijvoorbeeld verder opvullen met nepsneeuw. Wil je liever geen echte kaars laten branden in de RVS windlicht, maar wel de feeling houden van een brandende kaars? Plaats dan onze Tafellamp Firelamp in het windlicht. De kaars is haast niet te onderscheiden van een echte vlam. 

 

Ook met een gelbrander of met een vuurtafel van Enjoyfires kan je zorgen voor meer sfeer in de tuin. Liever op een andere manier een lege plek op het dressoir of tuintafel opvullen? Kijk dan eens bij het sierfruit.

Wacht a.u.b.