Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 41 tot 50 (totaal 86)

Gacoli Manhattan No.1 tafellamp - LED solar 23 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Mooie, degelijke solar lamp!
Deze lamp geeft een aangenaam sfeer licht. Heeft 2 standen: continu aan of aan met schemerschakelaar. Laad op met zonlicht, maar als er niet genoeg zonlicht is kan deze lamp op geladen worden via usb kabel die is meegeleverd! Aanrader.

Review door: Koen P / Datum: 15-05-2020

Luxe balkondoek zwart (500x90 cm)

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prachtig
Prachtig balkondoek.
Zeer goede kwaliteit.
Gemakkelijk te plaatsen en te bevestigen.
Ben SUPER tevreden.
Echt een aanrader.

Review door: Marina Scheppers / Datum: 14-05-2020

Luxe balkondoek lichtgrijs (500x90 cm)

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Niet helemaal "perfect"
Jammer dat het materiaal "werkt", daarmee wil ik zeggen dat het bij volle zon uitzet, en bij afkoeling krimpt.

Review door: C.P. / Datum: 11-04-2020

Firelamp E27 Helder

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
prima lamp met vlam efect
Zeer tevreden met aankoop

Review door: Jaap / Datum: 21-02-2020

Terrazzo beeld - Samen - moeder / vader / opa / oma & kind

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prachtig beeld!
Top afhandeling van mijn bestelling! Aanrader!

Review door: Monique / Datum: 20-02-2020

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Jouw ervaring met het product:
Top produkt
Toestel is mooi afgewerkt en werkt prima.
Levering was zeer snel.
Zodra het toestel volledig is ingebouwd post ik enkele foto's van het resultaat.

Review door: Johan Comhaire / Datum: 12-02-2020

Transformator powerpack met dimmer

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Adapter
Niks mis mee prima ding

Review door: Peter regtien / Datum: 29-01-2020

Royal Christmas Washington Deluxe kunstkerstboom 210 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prachtige boom
De kerstboom is super mooi, gelijkt op een echte kerstboom , mooie vorm en aantal takken ok. Gemakkelijk op te zetten

Review door: Ann / Datum: 17-12-2019

Enjoyplanter plantenbakset LIV | Rond

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Enjoyplanter spreek voor zich
*snelle levering en goed verpakt
*zeer mooie uitstraling en past goed bij onze live-picture aan de wand

Review door: Piet / Datum: 11-12-2019

LED kerstster 30cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
cc
Héél mooi en decoratief, echte kerstsfeer met deze led-sterren. Gemakkelijk te plaatsen met bijhorend, bijna onzichtbaar snoer. We zijn erg tevreden!!

Review door: Callens Carl / Datum: 10-12-2019

Reviews 41 tot 50 (totaal 86)