Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 11 tot 20 (totaal 86)

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
een dikke 10
Ik was nooit van de kunstbomen, maar deze vind ik geweldig!!!

Review door: paula / Datum: 18-12-2020

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom 150 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kerstboom met verlichting
prachtige boom, net echt en eenvoudig te installeren.
vlugge levering! Knap!

Review door: Etienne De Deken / Datum: 08-12-2020

Royal Christmas Bergen kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kunst kerstboom met 360 led
Het uitpakken van de boom uit de stevige verpakking ging uitstekend.
De 3 delen vlot in elkaar gezet nadat ik EERST de 3 aansluitsnoeren losjes had gemaakt.
Van de 2 onderste delen scharnieren de takken vanzelf in de juiste stand, alleen van het derde top-deel moeten de takken op hun plaats worden gebogen.
Elektrisch aansluiten en de app installeren is een fluitje van een cent.
Weldra kon ik genieten van een heel mooie, stevige, professionele kerstboom.

Review door: Reginald / Datum: 02-12-2020

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kerstboom
Is een goede website je krijg waar naar je geld.
En snelle levering

Review door: T van Dee / Datum: 01-12-2020

Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Mooie boom
Heel blij met mijn aankoop. Mooie volle boom. Makkelijk op te zetten. Fijne bediening met de app.

Review door: Anouck / Datum: 23-11-2020

Terrazzo beeld - Abstract - Note

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
correcte dienstverlening
bij aankomst vastgesteld dat 1 beeldje stuk was na telefonisch contactopname was er snel een oplossing voor snelle en goede afhandeling een pluim voor uw medewerkers

Review door: Jozef / Datum: 19-11-2020

Terrazzo beeld - Abstract - Note

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
mooi beeld
in werkelijkheid mooier dan op foto

Review door: Jozef / Datum: 17-11-2020

Royal Christmas Bergen kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Superblij met mijn nieuwe kerstboom !
Ik ben heel blij met mijn kunstkerstboom Royal Christmas Bergen !Snelle ,vlotte levering en net zoals beschrijving en op foto !Dankjewel !!

Review door: Caroline vandersteen / Datum: 16-11-2020

Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 180 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Top
Zeer tevreden van deze kerstboom. Goede prijs/kwaliteit. Je hebt veel kerstboom voor een redelijk goedkope prijs. De boom is mooi vol, gemakkelijk op te zetten. Ik ben ook helemaal fan van de ingebouwde lichtjes. Warm licht dat je op verschillende en verrassende standen kan zetten.

Review door: Elien / Datum: 12-11-2020

Terrazzo beeld abstract - Cirkel van het leven

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Heel mooi!
Beeld is precies zoals omschreven en afbeelding. Is correct geleverd. Alles prima in orde!

Review door: Linda / Datum: 10-09-2020

Reviews 11 tot 20 (totaal 86)