Op zoek naar een witte tuinmuur?

Polyester wand

 

In de tuin van nu kan een moderne witte tuinmuur niet ontbreken. De witte tuinmuur geeft direct een chique en strakke uitstraling aan je tuin. De witte tuinmuur is niet alleen decoratief, maar kan ook als schutting geplaatst worden. De muren worden ook vaak gebruikt als ruimteverdeler om verschillende hoekjes binnen je tuin te creëren.

Alle witte tuinmuren zijn gemaakt van sterk polyester. Dit materiaal is licht, zeer sterk, waterdicht en uv-bestendig. Je kan de muren in weer en wind laten staan, polyester heeft weinig onderhoudt nodig. Je dient de muren wel twee jaarlijks even schoon te maken, zodat hij ze stralend witte karakter behoudt.

Voor het plaatsen van een witte tuinmuur biedt www.tuin-online.nl verschillende opties. Zo kan je kiezen voor het Enjoyplanter schutting systeem, Platoflex wanden en polyester wanden.

Het Enjoyplanter modulair schutting systeem

Het Enjoyplanter schutting systeem kenmerkt zich door zijn modulaire toepassing. Het schutting systeem in een witte tuinmuur die je zelf samenstelt doormiddel van modulaire delen van 120x8,5x60cm. Dankzij de verschillende muurelementen kan je verschillende breedtes en hoogtes bereiken. Als je 3 muurelementen op elkaar plaatst, heb je een mooie erfafscheiding van 180 cm hoog. Het schuttingsysteem is behalve in wit ook in het antraciet verkrijgbaar. 

Enjoyplanter modulair schutting systeem 120x8,5x60cm | Zuiver-wit

Platoflex wanden

De Platoflex wanden zijn zeer populair en zijn gemaakt van vezel versterkt polyester. De muren worden behandeld met 2 componenten korrelstructuur, hierdoor krijgt de muur de uitstraling van een stucwerk muur.

Platoflex is eenvoudig te plaatsen en binnen 1 dag creëer je een volledig andere sfeer in je tuin. Met Platoflex is maatwerk mogelijk. Staat de door jouw gewenste maat niet op www.tuin-online.nl? Geen enkel probleem, neem even contact met ons op en wij maken een offerte voor de door jou gewenste maat.

Aan de onderkant van de Platoflex wand zit een flens waarmee je de wanden gemakkelijk monteert aan een vlakke fundering. De Platoflex wanden zijn standaard in het wit, maar tegen een toeslag ook in andere RAL kleuren verkrijgbaar.

Platoflex stucwerk muur sfeer

De polyester wanden

Tot slot hebben we ook nog de polyester wanden. Deze wanden zijn licht en makkelijk te plaatsen. De polyester wanden plaatst je op de zelfde wijze als Platoflex met een flens op een vlakke fundering. De polyester wanden zijn in verschillende maten verkrijgbaar, maar hier is helaas geen maatwerk mee mogelijk. De polyester wanden zijn enkel in het wit verkrijgbaar.

Bekijk alle witte tuinmuren hier

Nog vragen of advies nodig omtrent het plaatsen van een witte tuinmuur? Neem contact met ons op telefoonnummer: +31 (0)78 - 20 40 010 of email ons op info@tuin-online.nl