LED kerstboom voor buiten? Dat is de Fairybell!

Met een Fairybell led kerstboom laat je jouw tuin vanaf een afstand al stralen!

Zie je het al voor je, een prachtige kerstboom die enkel bestaat uit ontelbaar veel ledlampjes? Dit hoeft geen magische droom te zijn, want met een Fairybell in je tuin wordt het werkelijkheid! We leggen je graag meer uit over LED kerstbomen en natuurlijk de Fairybells.

Wat is een LED kerstboom?

Waar denk jij als eerste aan als ik 'LED kerstboom' zeg? Dit kan een kleine LED kerstboom zijn in je woonkamer, maar bijvoorbeeld ook een meters hoge LED kerstboom voor in de tuin. Een LED kerstboom wordt ook wel een vlaggenmast kerstboom, lampjes kerstboom of een verlichte kerstboom genoemd. De meest voorkomende LED kerstboom voor in de tuin op de markt is de Fairybell

Bekijk hier alle LED kerstbomen voor in de tuin

De verlichte LED kerstboom van Fairybell

Fairybell kerstboom met ledlampjes

De Fairybell is een bijzondere LED kerstboom die in verschillende varianten verkrijgbaar is. De meest voorkomende soort is de LED kerstboom die je aan je een vlaggenmast omhoog kunt hijsen. Hierdoor krijgt de LED kerstboom een prachtig 3D-effect.

De Fairybell LED kerstbomen voor aan een vlaggenmast bestaan uit honderden of soms wel duizenden LED-lampjes. Bij sommige Fairybell’s knipperen een deel van de lampjes, waardoor er op een donkere koude avond zelfs vanuit de verte een magisch lichtspel te zien is. Tussen de lampjes kun je door kijken, waardoor het 3D-effect beter tot zijn recht komt.

Hoe hoog is een LED kerstboom?

LED kerstbomen zijn er in vele soorten, maten en hoogtes. Zo zijn er zelfs LED kerstbomen van 10 meter hoog! Ook deze hijs je eenvoudig in een vlaggenmast en hoef je geen gevaarlijke capriolen uit te halen.

Heb je wat minder ruimte of wil je gewoon een kleine LED kerstboom in je tuin plaatsen? Ook dat is mogelijk! Zo is er bijvoorbeeld de Fairybell van 150 cm hoog. Helemaal geen ruimte om een losse Fairybell neer te zetten? Dan kun je ook kiezen voor de deurkerstboom of de muurkerstboom. Zoals de naam al doet vermoeden kun je deze aan de voordeur of muur bevestigen.

Een hoge energierekening aan het einde van het kerstseizoen?

Je hoeft met een Fairybell in je tuin niet bang te zijn dat je een hoge energierekening zult krijgen. Alle LED kerstbomen hebben namelijk een laag energieverbruik en een veilige lage spanning. Bij al onze Fairybell LED kerstbomen ontvang je momenteel gratis een tijdschakelaar cadeau. Zo weet je zeker dat hij alleen aanstaat op de momenten die jij hebt ingesteld.

Shop jouw LED kerstboom veilig en vertrouwd bij Tuin-online.nl

Ben je er helemaal aan uit en wil je ook graag een LED kerstboom in je tuin hebben? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment! Zelfs wanneer je een balkon of dakterras hebt, is er de perfecte LED kerstboom te vinden. Vanaf € 96,95 heb je al een Fairybell in je tuin staan pronken. 

De Fairybell all surface, geschikt voor op je balkon of dakterras

Bekijk hier alle Fairybell LED kerstbomen