Benieuwd naar de kersttrends van 2022?

Kersttrends 2021

Ontdek hier de kersttrends van 2022. Dit jaar zijn we allemaal op zoek naar een gezellige en knusse kerst. Dit bereiken we door veel te werken met verlichting en door nostalgisch kerstdecoratie. 

Kersttrend 1: Een magische kerst met een vlaggemast kerstboom 

Fairybell 

Misschien is het je al eens opgevallen, rond eind november beginnen ze in het straatbeeld op te doemen. De vrolijke LED vlaggenmast kerstbomen van Fairybell sprankelen je van ver tegemoet en zijn een ware kersttrend te noemen.

Breng de magie tot leven met een Fairybell in je (voor)tuin. De gepatenteerde Fairybell® LED kerstbomen worden in Nederland geproduceerd en ontwikkeld waardoor de hoogwaardige en constante kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Er zijn verschillende soorten Fairybell vlaggenmast kerstbomen beschikbaar

Fairybell inclusief mast

De Fairybell kerstbomen t/m 400cm worden inclusief mast geleverd. Je bevestigd deze gemakkelijk met een metalen grondpin. 

Bekijk hier alle Fairybell LED kerstbomen inclusief mast

Fairybell voor eigen vlaggenmast

Vanaf 600cm wordt er geen vlaggenmast bijgeleverd bij de Fairybell, maar dien je deze in je eigen vlaggenmast te hangen. Je kan ook een speciale Fairybell vlaggenmast meebestellen. Deze kerstbomen kun je eenvoudig omhoog hijsen zoals een vlag.

 

Fairybell-kersttrend-2021


Bekijk hier alle Fairybell LED kerstbomen voor eigen vlaggenmast

Fairybell all surface

Wil je de Fairybell op bijvoorbeeld je balkon of dakterras plaatsen? Dan is de All Surface perfect voor jou. Deze Fairybell zet je gewoon neer en hoef je niet met een grondpin te bevestigen.

Bekijk hier alle Fairybell LED All Surface kerstbomen

Jolly Lights 

Nieuw in 2022 is de Jolly Lights vlaggenmast kerstboom, deze LED vlaggenmast kerstboom is de perfecte toevoeging aan je tuin. De Jolly Lights vlaggenmast kerstboom is er in verschillende afmeting en lichtvarianten en heeft een uniek licht patroon. Net als de Fairybell vlaggenmast kerstbomen is Jolly Lights zowel verkrijgbaar inclusief mast en als LED kerstboom op je eigen vlaggenmast. 

Jolly Lights inclusief mast

De Jolly Lights vlaggenmast kerstboom inclusief mast is verkrijgbaar in de afmetingen 200cm, 300cm en 400cm. Deze is perfect als je iets minder ruimte hebt of als je liever niet een vlaggenmast in je voortuin of tuin wilt plaatsen.

Jolly Lights voor eigen vlaggenmast 

Vanaf 6 meter zijn de Jolly Lights vlaggenmast kerstbomen geschikt om op je eigen vlaggenmast te plaatsen. Je hijst de LED kerstboom gemakkelijk op zoals een vlag. Je kan ook de Jolly Lights vlaggenmast aanschaffen indien je nog geen eigen vlaggenmast hebt. 

Kersttrend 2: Een natuurlijk ogende kunstkerstboom met LED verlichting

“Ze zien er zo nep uit” is een veelgehoord argument als het gaat om het aanschaffen van een kunstkerstboom. Goed nieuws, dat is verleden tijd! Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen amper van echt te onderscheiden. De kunstkerstbomen van Royal Christmas en Black Box worden gemaakt van een combinatie van materialen. Zo wordt er PE en PVC gecombineerd wat een levensechte uitstraling aan de bomen geeft. Met een kunstkerstboom heb je ook nooit meer last van vallende naalden.

De kunstkerstbomen zijn voorzien van ingebouwde LED verlichting. Een kunstkerstboom met LED verlichting staat gelijk aan ultiem gemak en is ook nog eens ontzettend duurzaam.

Royal-Christmas-Halmmstad

Bekijk alle Royal Christmas kunstkerstbomen

Kersttrend 3: Een betoverend verlichte straat

Niks zo magisch dan samen met je buren de straat in kerstsfeer brengen. Dit kan op vele verschillende manieren. De leukste manier is natuurlijk met licht!

Je kan bijvoorbeeld met je buren afspreken dat jullie met verschillende huishoudens een aantal Fairybells neerzetten. Met lampjes aan de gevel creëer je ook snel en gemakkelijk een gezellige kerstsfeer.

Een trend die je dit jaar ook steeds meer ziet terugkomen is het verlichten van je beplanting. Met netverlichting over je haag ziet je (voor)tuin er direct feestelijk uit.

kerstverlichting

Bekijk alle buiten kerstverlichting hier

Kersttrend 4: Christmas Classics

Opzoek naar die ouderwetse kerstsfeer? Dan in de kersttrend Christmas Classics helemaal wat voor jou. Met deze trend ga je even terug naar het verleden en krijg je gegarandeerd een nostalgisch kerstgevoel. De Christmas Classic trend kenmerkt zich door verschillende tinten rood en groen.

Met deze kersttrend kies je voor een grote boom om al je prachtige kerstversiering in kwijt te kunnen. De boom moet echt het middelpunt van je decoratie zijn. Wij hebben verschillende bomen in grote maten. Met een boom van 240cm of hoger valt hij gegarandeerd op.

Een toonbeeld van Christmas Classics is toch wel de Konstsmide LED sneeuwlantaarn. Deze sneeuwlantaarns zijn gevuld met water en de sneeuwvlokjes dansen vrolijk in het rond. Elke sneeuwlantaarn heeft een eigen nostalgisch tafereel. Een LED sneeuwlantaarn in leuk voor jong en oud!

 

 

Kersttrend 5: Fout maar goud


Misschien wordt het door vele als een tikkie fout gezien maar met een LED acryl figuur heb je goud in handen. Deze vrolijke figuren zorgen direct voor een lach op het gezicht van jong en oud. We hebben verschillende varianten van de LED acryl figuren, zo hebben we bijvoorbeeld verschillende schattige dieren, de vrolijke kerstman en de nostalgische notenkraker. We hebben lostaande figuren maar ook een lichtsnoer met een setje van figuren. 

Lumineo LED acryl rendier