kerstdecoratie

Kerst decoratie

Eindelijk, de kerstmaanden komen er weer aan! Dat betekend gezellige avonden bij de open haard, buiten sneeuwpoppen maken en natuurlijk je huis en tuin versieren met de mooiste kerstdecoratie. Het is weer tijd om je creatieve kant los te laten en je huis om te toveren tot een ware winterwonderland. Ben je nog op zoek naar leuke kerstdecoratie, mooie kerstlantaarns of schattige kerstfiguren voor in je huis? Hieronder hebben we alles voor jou op een rijtje gezet.

LED Kerstlantaarn

De kerstlantaarn blijft een van de klassieke kerstversieringen die niet mag ontbreken in je huis. Dankzij de leuke verschillende uitvoeringen en de sfeervolle verlichting is dit zeker een eyecatcher. 
Mede door de aangename LED verlichting, waar al onze kerstlantaarns mee uitgerust zijn, zorgt dit voor een warm witte verlichting in huis. 

Let op: de kerstlantaarns die beschikbaar zijn in ons assortiment beschikken over 2 verschillende kleuren LED verlichting. 
Zo zijn er modellen die warm wit licht hebben, en modellen met amberkleurige verlichting 

Kenmerken van de sneeuw kerstlantaarn

Ben je op zoek naar het ultieme kerstgevoel dit jaar? versier je huis dan met onze kerstlantaarns van tuin-online.nl! 
De kerstlantaarns zijn allemaal met water gevuld waardoor de vallende kerstvlokjes een leuk sneeuweffect creert. Ze zijn bedoeld om in huis te gebruiken zodat je een gezellige kerstsfeer in huis haalt, mede dankzij de mooie LED lampjes. 
Bekijk de collectie nu!

  • Gevuld met water waardoor de sneeuwvlokjes vrolijk dansen in het rond.
  • Werkt eenvoudig om batterijen.
  • De lantaarn beschikt over een timer.
  • Verschillende Kerst gerelateerde uitvoeringen beschikbaar.

Bekijk hier al onze kerst sneeuwlantaarns

Kenmerken van de glazen kerstlantaarn

De moderne glazen lantaarn brengt direct sfeer in je interieur. Het is een echte eye-catcher voor in je vensterbank of op tafel. De lantaarn is van hoogwaardige kwaliteit en is uitgerust met maar liefst 80 amberkleurige LED lichtjes. Daarnaast is hij gemakkelijk te verplaatsen omdat hij op AA baterijen werkt.

  • Gemakkelijk te verplaatsen omdat hij licht is.
  • Bevat een timer waardoor hij automatisch uitgaat
  • Warme verlichting dankzij het amberkleurig LED verlichting. 
  • Afgewerkt met zwart staal wat een sjieke uitstraling geeft. 

Bekijk hier al onze glazen kerstlantaarns

Verlichte Kerstfiguren LED

Waan je in een winter wonderland! Deze verlichte kerstdieren trekken gegarandeerd veel bekijks. Dit gezellige vijftal staat leuk in je tuin, maar ook op je vensterbank of terras. Je kunt deze lieve kerstdiertjes zowel buiten als binnen plaatsen. Zijn de verlichte kerstdieren niet ontzettend schattig?

Deze verlichte kerstfiguren beschikken over LED lampjes, 8 per diertje. Het lichtsnoer wordt inclusief transformator (adapter) geleverd. Het lichtsnoer heeft een totale lengte van 5 meter en de kerstfiguren zijn gemaakt van Acryl. 

Benieuwd naar het volledige assortiment? Klik dan op de onderstaande link!

 

Vind meer kerstartikelen bij Tuin-Online.nl 

Naast de verlichte kerstdiertjes en de nostalgische kerstlantaarns, hebben we een uitgebreide kerstcollectie. Zo verkopen we diverse kunstkerstbomen van het merk Royal Christmas. Deze kunstkerstbomen kenmerken zich door hun natuurgetrouw uiterlijk. Daarnaast verkopen we ook een grote collectie Fairybell vlaggenmast kerstbomen. Bij deze in ledverlichting uitgevoerde vlaggenmast kerstbomen wordt een gratis tijdschakelaar meegeleverd. Ook voor meer kerstverlichting kun je bij ons terrecht! Van lichtsnoeren tot ijspegelverlichting en meer.

 

kerst decoraties