Een witte kerst met de kunstkerstboom met sneeuw!

Kunstkerstboom met sneeuw

Kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. De familie komt bij elkaar, heerlijke kerstdiners en leuke cadeaus! Een item wat natuurlijk bij kerst hoort, is de kerstboom. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, maten, soorten en kleuren. Tegenwoordig hebben veel mensen zelfs een kunstkerstboom in huis. De kunstkerstbomen lijken ieder jaar steeds echter. Waarom zou je eigenlijk voor een kunstkerstboom kiezen? Een kunstkerstboom heeft geen onderhoud nodig, is makkelijk op te bergen en je kunt extra lang genieten van de kerstsfeer in huis. En ook de kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, varianten en kleuren. Eén van deze varianten is de kunstkerstboom met sneeuw! We hebben al even geen witte kerst gehad, maar met de kunstkerstboom met sneeuw haal je toch een beetje dat witte kerstgevoel in huis of in je tuin!

De kunstkerstbomen van Royal Christmas

Royal Christmas is de specialist op het gebied van natuurlijk uitziende kunstkerstbomen. De vele verschillende soorten kunstkerstbomen zorgen er voor dat er voor ieder wat wils is. De kerstbomen zijn mooi vol en gemaakt van hoogwaardig PVC. Dankzij de opvouwbare costructie zijn de kunstkerstbomen ook makkelijk op te zetten.

Bekijk hier de kunstkerstbomen van Royal Christmas

De Royal Christmas kerstboom met sneeuw

De Royal Christmas Canberra Flock kunstkerstboom is een kunstkerstboom die bedekt is met sneeuw. Alle takjes van deze kunstkerstboom zijn voorzien van een laagje sneeuw en tovert dus jouw huis zo om in een winterwonderland. De Royal Christmas Canberra Flock kunstkerstboom is nieuw in de collectie van Royal Christmas en heeft door de combinatie van kleuren en materialen een levensechte uitstraling. Het is net alsof de kunstkerstboom gekapt is na een flinke sneeuwbui.

De kunstkerstboom is gemaakt van top kwaliteit en staat na vele jaren nog te stralen in je woonkamer!

Kunstkerstboom met sneeuw

De besneeuwde Royal Christmas kerstboom is voorzien van 200 of 250 LED-lampjes. Hoeveel lampjes er precies in de kunstkerstboom verwerkt zitten hangt af van de hoogte. Via de smartadapter die wordt mee geleverd in combinatie met de gratis app, kun je eenvoudig de verlichting van de witte kerstboom bedienen. 

Bekijk hier de besneeuwde kunstkerstbomen