Een witte kerst met de kunstkerstboom met sneeuw!

Kunstkerstboom met sneeuw

Kerst is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. De familie komt bij elkaar, heerlijke kerstdiners en leuke cadeaus! Een item wat natuurlijk bij kerst hoort, is de kerstboom. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, maten, soorten en kleuren. Tegenwoordig hebben veel mensen zelfs een kunstkerstboom in huis. De kunstkerstbomen lijken ieder jaar steeds echter. Waarom zou je eigenlijk voor een kunstkerstboom kiezen? Een kunstkerstboom heeft geen onderhoud nodig, is makkelijk op te bergen en je kunt extra lang genieten van de kerstsfeer in huis. Ook de kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, varianten en kleuren. Eén van deze varianten is de kunstkerstboom met sneeuw! We hebben al even geen witte kerst gehad, maar met de kunstkerstboom met sneeuw haal je toch een beetje dat witte kerstgevoel in huis of in je tuin. Benieuwd hoe dat precies zit? Hieronder vertellen we je alles over deze besneeuwde kerstboom.

De kunstkerstbomen van Black Box

Black Box is de specialist op het gebied van natuurlijk uitziende kunstkerstbomen. De vele verschillende soorten kunstkerstbomen zorgen er voor dat er voor ieder wat wils is. De kunstkerstbomen zijn mooi vol en gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Dankzij de opvouwbare costructie zijn deze kunstkerstbomen ook nog eens makkelijk op te zetten.

Bekijk hier de kunstkerstbomen

De Black Box kerstboom met sneeuw

De Black Box Snowdon kunstkerstboom is een kunstkerstboom die bedekt is met sneeuw. Alle takjes van deze kunstkerstboom zijn voorzien van een laagje sneeuw en tovert dus jouw huis zo om in een winterwonderland. De besneeuwde Black Box Snowdon kunstkerstboom is nieuw in de collectie van Black Box en heeft door de combinatie van kleuren en materialen een levensechte uitstraling. Het is net alsof de kunstkerstboom gekapt is na een flinke sneeuwbui.

Kunstkerstboom met sneeuw- Black Box Snowdon

De kunstkerstboom is gemaakt van top kwaliteit en staat na vele jaren nog te stralen in je woonkamer! De besneeuwde Black Box kerstboom is al voorzien van 220 tot 320 LED-lampjes. Hoeveel lampjes er precies in de kunstkerstboom met sneeuw verwerkt zitten hangt af van de hoogte. Het voordeel van een kunstkerstboom met ledverlichting is dat je zelf de lampjes niet meer uit de knoop hoeft te halen. Het enige wat je hoeft te doen is de 3 delen van de witte kunstkerstboom in elkaar te klikken en de takken vallen vanzelf naar beneden. De rest van de kunstkerstboom kun je nog zelf in model brengen.

Bekijk hier de besneeuwde kunstkerstbomen