De verticale plantenbak | Makkelijk en snel een groene wand

Plantenwand

De verticale tuin creëer je in een handomdraai met een verticale plantenbakken en is de trend van dit moment. Een verticale plantenbak is dé oplossing voor mensen met weinig ruimte die toch groen in huis willen. Met verticaal tuinieren hang je verticale plantenbak aan je muur of wand en vul je deze met de mooiste planten of smaakvolle kruiden. Zo maak je gemakkelijk een sfeervolle groene wand in je woning.

Verschillende soorten verticale plantenbakken

Een verticale tuin voor binnen en buiten maak je gemakkelijk met de prachtige Livepicture verticale plantenbakken. De Livepicture platenbakken heb je in verschillende versies en kleuren. Tevens hebben we ook groene wanden voor binnen van Maxwallgreen, deze zijn perfect voor hier creëren van sfeer en rust in je bedrijfspand.

Livepicture GO

Deze verticale plantenbak is uitermate geschikt voor in je woning. De plantenbak kan je gebruiken in single of modulaire toepassing, waardoor je gemakkelijk een speels effect kan realiseren. Je hoeft niet eens groene vingers te hebben voor de verzorging van de planten, dankzij de leegmelder weet je precies wanneer het waterreservoir gevuld moet worden. Het reservoir dien je elke 2 a 4 weken van water te voordien. Hierdoor is de Livepicture ontzettend gebruiksvriendelijk! Er durven zelfs te zeggen dat je er bijna geen omkijken naar hebt. De Livepicture GO is verkrijgbaar in het zwart, wit, grijs en rood.

LivePicture

De Livepicture en Livepicture XL

De Livepicture’s zijn groter dan de Livepicture GO en verkrijgbaar in vele verschillende maten. De Livepicture’s kunnen gebruikt worden in een woning, maar zijn ook buiten.

LivePanel

De Livepanel is een alles-in-1 groene wand systeem. Dit systeem is bijzonder omdat je hierbij geen randen zit. Dit systeem is zowel te gebruiken voor de binnen of buitenkant van een kantoor of woning.  

Maxgreenwall

De Maxgreenwall is een kant en klaar oplossing voor direct meer groen in je kantoor of woning. De Maxgreenwall is een groene muur op wielen, met ruimte voor meer dan 100 plantjes! De Maxgreenwall kan je als verticale tuin overal binnen zetten, zelfs in de kamers met bijna geen zonlicht. De groeilamp aan de bovenzijde zorgt er voor dat de plantjes altijd voldoende licht krijgen.

De groene wand van Maxgreenwall zorgt voor een verhoogde productiviteit en verminderd het stressniveau. De zuiverende werking van de planten zorgt voor een verbeterde luchtkwaliteit.

Je kan de Maxgreenwall kant en klaar met verschillende soorten plantenassortimenten bestellen. Je kan er ook voor kiezen de groene muur zelf met planten te vullen.  

Maxgreenwall grafietzwart (RAL9011)

Bekijk hier het assortiment Livepictures en Maxgreenwall

Wat denk je van een verticale tuin met kunstplanten?

Bij verticaal tuineren denk je waarschijnlijk als eerst aan een wand met echte planten, maar heb je wel is over een plantenwand met kunstplanten nagedacht? De kunstplanten van Tuin-online zijn niet van echt de onderscheiden en onderhoudsvrij.

Zoals je ziet zijn er vele verschillende mogelijkheden om jouw woon- of werkomgeving groener te maken met een verticale tuin. Je hebt hierdoor een grote variatie op je groene muur precies zo te maken zoals jij dat wilt!

Shop het gehele assortiment hier

Bekijk hier het assortiment kunstplanten