Creëer een magische sfeer met de vlaggenmast kerstbomen van Fairybell

Prachtige, verlichte kerstbomen die een magische sfeer toevoegen aan je tuin, wijk of straat: de kerstbomen van Fairybell! Deze kunnen je niet zijn ontgaan de laatste winterseizoenen. Afgelopen jaren zijn deze verlichte kerstbomen erg in trek en dat is niet gek! En wie houdt er nu niet van glinsterende kerstverlichting in de magisch, besneeuwde straten tijdens de feestdagen? Met de verlichte kerstbomen van Fairybell steel jij de show!

Fairybell kerstbomen

De Fairybell kerstboom collectie bestaat uit verschillende soorten, maten en lichtvarianten vlaggenmast kerstbomen. Iedere kerstboom van Fairybell wordt sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. Na een jarenlange ontwikkeling is een productielijn ontworpen waardoor de productie terug gehaald kon worden naar de regio waar het allemaal is begonnen. Zo wordt de kwaliteit van iedere Fairybell kerstboom gegarandeerd.

Vlaggenmast Fairybell kerstboom

In veel tuinen staat al een vlaggenmast waar je de Fairybell kerstboom aan zou kunnen bevestigen. Heb jij nou geen vlaggenmast in je tuin? Geen probleem. Met de deelbare vlaggenmast van Fairybell kan iedereen een Fairybell kerstboom in zijn of haar tuin plaatsen. De deelbare vlaggenmast klik je makkelijk in elkaar en is verkrijgbaar voor verschillende hoogtes Fairybell kerstbomen.

Bij de Fairybell kerstbomen tot 6 meter, wordt er een deelbare glasfiber mast en metalen grondpin meegeleverd. Bij de Fairybell vlaggenmast kerstbomen vanaf 6 meter, kun je een deelbare vlaggenmast mee bestellen.

 

Bekijk hier de vlaggenmast kerstbomen van Fairybell

 

Enkelkleurig, Twinkle en Multi colour

De Fairybell vlaggenmast kerstboom is standaard leverbaar in 1 kleur. Maar nu zijn de Fairybell kerstbomen ook verkrijgbaar in twinkle en multi colour. Kies de Fairybell kerstboom twinkle als je een sprankelend effect wilt creëren. Hierbij knipperen 5% van de lampjes af en toe. Voor een kleurig effect in je tuin, kies dan voor de Fairybell kerstboom multi colour. De lampjes zijn hierbij verdeeld in verschillende kleuren wat zorgt voor een speels effect.

Gratis tijdschakelaar cadeau

Ontvang nu tijdelijk gratis een Fairybell tijdschakelaar/timer cadeau! Met deze tijdschakelaar/timer kun je de tijden instellen wanneer de vlaggenmast kerstboom van Fairybell aan of uit moet staan. Zo kun je dus bijvoorbeeld instellen dat de vlaggenmast kerstboom van Fairybell aan springt net voor het thuiskomen ’s avonds. Zo kom je dus thuis in een sfeervol spektakel