Alle soorten kerstverlichting voor je tuin op een rij!

Alle soorten kerstverlichting voor je tuin op een rij

Niet alleen in je woonkamer kun je een idyllische kerstsfeer creëren, maar ook in je tuin! Tover je tuin om tot een waar winterwonderland met verschillende soorten kerstverlichting en kerstdecoratie. Benieuwd welke soorten verlichting en decoratie er allemaal zijn? Ontdek het assortiment hieronder en zorg dat ook in 2021 je tuin blijft stralen!

Bekijk alle kerstverlichting

Lichtdecoratie in de tuin

Lichtdecoratie

Met onze bijzondere lichtdecoratie waan je jezelf in een kerstsprookje. Je kunt bij deze soort kerstverlichting kiezen uit verschillende soorten decoratie zoals een kerstster of sneeuwvlok.

Breng je tuin in de kerstsferen door de verlichte kerststerren op te hangen in je overkapping of aan je schutting of versier de boom in je tuin met de verlichte sneeuwvlokken. Deze kerstverlichting is verkrijgbaar in de kleuren warm of wit licht.

Kerstfiguur verlichting

Kerstfiguur verlichting

Heb je onze lichtsnoeren met verschillende kerstdiertjes al gezien? Kies je voor de kleine hertjes of toch liever de coole ijsbeertjes? Je creëert er in ieder geval een gezellige kerstsfeer mee in je tuin (en ook je woonkamer). Plaats de kerstfiguurtjes in een boom of bijvoorbeeld in de vensterbank. Zo zwaaien de lieve pinguïns altijd naar je wanneer je weer op een koude winteravond thuis binnenstapt. De verlichte kerstfiguurtjes zijn voorzien van 40 LED lampjes, 8 per diertje.

Lichtsnoer met kerstballen

Lichtsnoer met kerstballenMet dit lichtsnoer sla je 2 vliegen in 1 klap. Dit lichtsnoer is namelijk al voorzien van kerstballen! Zo heb je jouw kerstboom binnen enkele minuten opgetuigd. Je kunt het lichtsnoer voor zowel een echte als kunstkerstboom gebruiken.

Natuurlijk hoef je deze kerstverlichting niet alleen in de kerstboom te gebruiken. Je kunt er ook je tuin of kersttafereel mee versieren. Het lichtsnoer is voorzien van 370, 550 of 700 LED-lampjes.

Lichtgordijn als kerstverlichting voor in de tuin

Lichtgordijn

Met dit geweldige lichtgordijn, voorzien van 160 LED-lampjes, maak je van jouw huis een waar kerstpaleis! Bevestig het lichtgordijn aan je gevel of dakgoot en geniet van de prachtige fonkelende lampjes. Je kunt ook meerdere lichtgordijnen aan elkaar koppelen, met een maximale lengte van 9 meter. Let op dat je een transformator mee bestelt met dimmer, deze heb nodig om het lichtgordijn aan te sluiten.

Ben je op zoek naar de perfecte kerstverlichting of decoratie om je tuin mee te versieren? Neem dan een kijkje in ons kerstverlichting assortiment.