Wat je moet weten over de schoonmaakproducten voor platoflex muren

Platoflex is een lichtgewichte tuinmuur. De muur is eenvoudig en snel te plaatsen. Je hebt er weinig onderhoud aan verder. Met een platoflex muur maak je een designtuin. Bijvoorbeeld met een witte platoflex muur kan je een Ibiza tuin maken. Er zijn verschillende sferen die je met deze muur kan maken, omdat je de muur in verschillende kleuren hebt. Je hebt de kleuren zwart en wit.

Producten voor een platoflex muur

Woon je in gebieden met veel vliegroest? We hebben het product genaamd platoflex protrust. Hiermee verwijder je roestplekken heel gemakkelijk. Vliegroest zijn kleine ijzerdeeltjes die zich hechten aan een bepaald oppervlak, zoals jouw platoflex muur. Vliegroest wordt niet veroorzaakt door de muur zelf, maar door de externe omstandigheden.

Je hebt ook nog platoflex proclean. Als je wilt dat de muur zijn natuurlijke look houdt is dit product ideaal. Met dit product hou je de muur langer stralend. Als je deze producten nooit gebruikt kan het zijn dat er vlekken op de muur ontstaan die er op den duur niet meer vanaf gaan. Het onderhoud dat er is voor de muur, is maar weinig. We raden het aan om deze producten te gebruiken.

Je hebt ook platoflex wax. Dit zorgt er ook voor dat de muur langer mooi blijft. Voordat je platoflex wax op de muur spuit moet je de muur eerst volledig reinigen met de andere producten voor de platoflex muur.

We hebben ook nog de platoflex muurspons met houder. Met deze spons kan je de producten van platoflex makkelijk gebruiken.

Verschillende ideeën voor een platoflex muur

Platoflex stucwerk muur sfeer   schutting met Platoflex afdekschermen  

Plaatsing/Onderhoud Platoflex tuinmuur Platoflex stucwerk muur sfeer

Plaatsing/Onderhoud Platoflex tuinmuur Platoflex: wat is het en wat zijn de voordelen?