Smalle kunstkerstboom kopen? Ontdek welke kunstkerstboom dat is

Heb je niet veel ruimte in je appartement of huis, maar wil je toch genieten van een prachtige kunstkerstboom tijdens de kerstperiode? Kies voor een smalle kunstkerstboom! Maar, welke kunstkerstboom is het smalste uit onze collectie en wat zijn de eigenschappen van deze kerstboom? Wij vertellen je hier graag meer over!

De Royal Christmas kunstkerstbomen

Heb je onze complete collectie kunstkerstbomen al gezien? Daarin vind je een ruim aanbod van de kunstkerstbomen van Royal Christmas. Deze kunstkerstbomen zijn in verschillende modellen, hoogtes en diameters verkrijgbaar. Bijna alle kunstkerstbomen van Royal Christmas zijn voorzien van ingebouwde ledverlichting, zijn mooi vol en gemaakt van hoogwaardig PVC.

Dankzij de uitvouwbare constructie van de kunstkerstbomen zet je ze in een handomdraai op. Je klikt namelijk de 3 of 4 delen eenvoudig in elkaar. De takken zitten al aan de kerk vast, dus deze hoef je er niet meer los in te klikken.

De smalste kunstkerstboom uit de Royal Christmas collectie

Zoals gezegd heeft Royal Christmas veel verschillende kunstkerstbomen in haar collectie. De smalste kunstkerstboom is de Royal Christmas Bergen. Deze smalle kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PE/PVC en hierdoor bijna niet te onderscheiden van een echte kerstboom. Dankzij de spitse takken is er genoeg ruimte om je mooiste kerstversiering kwijt te kunnen.

Royal Christmas Bergen

De smalle kunstkerstboom Bergen is dan wel slanker dan de rest, maar geeft absoluut niks weg als het gaat om een natuurlijke uitstraling en sfeer. De kunstkerstboom Bergen is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes: 180cm, 210cm en 240cm. 

Bekijk hier alle smalle kunstkerstbomen 'Bergen'

De smalle kunstkerstboom heeft geïntegreerde verlichting en is te bedienen met de speciaal ontwikkelde Royal Christmas app. De LED lampjes geven een gezellig warm wit licht en zijn mooi verdeeld over de smalle kunstkerstboom. De snoeren zijn netjes weggewerkt waardoor je ze bijna niet meer ziet.

De voordelen van een smalle kunstkerstboom

  • Een smalle kunstkerstboom neemt minder ruimte in beslag.
  • De smalle kunstkerstboom heeft verlichting. Zo heb je nooit meer gehannes met een lichtsnoer!
  • Deze kunstkerstboom biedt nog voldoende ruimte voor je kerstversiering.
  • Makkelijk bedienbaar met de Smart-adapter. Met de Royal Christmas app (Android/IOS) kan de adapter via BlueTooth worden verbonden.
  • De smalle kunstkerstboom is heel gemakkelijk op te zetten. Dankzij de scharnierconstructie die bestaat uit top, midden en onderstuk.