Smalle kunstkerstboom kopen? Ontdek welke kunstkerstboom dat is

Heb je niet veel ruimte in je appartement of huis, maar wil je toch genieten van een prachtige kunstkerstboom tijdens de kerstperiode? Kies voor een smalle kunstkerstboom! Maar, welke kunstkerstboom is het smalste uit onze collectie en wat zijn de eigenschappen van deze kerstboom? Wij vertellen je hier graag meer over!

De verschillende merken kunstkerstbomen

In onze collectie hebben we drie merken kunstkerstbomen: Royal Christmas, Black Box en Everlands. Vrijwel alle kunstkerstbomen - behalve de Royal Christmas Spitsbergen - is al voorzien van LED verlichting. Hoe makkelijk is dat! Geen geknoei meer met de lampjes uit elkaar halen en de kunstkerstbomen zijn ook nog eens makkelijker op te zetten. Alle kunstkerstbomen zijn mooi vol en gemaakt van o.a. hoogwaardig PVC.

Bekijk hier alle kunstkerstbomen

De smalste kunstkerstboom uit onze collectie

Smalle kunstkerstboom VictoriaWe hebben in onze collectie twee kunstkerstbomen die bijna dezelfde diameter hebben. Ze komen allebei in aanmerking als "smalste kunstkerstboom". Het zijn de:

De smalle Royal Christmas kunstkerstbomen

Deze smalle kunstkerstbomen van Royal Christmas zijn gemaakt van hoogwaardig PE/PVC en hierdoor bijna niet te onderscheiden van een echte kerstboom. Allebei de kunstkerstbomen hebben net wat andere eigenschappen. Zo heeft de Royal Christmas kunstkerstboom Victoria prachtige volle takken en een mooie strakke look. De smalle kunstkerstboom Halmstad heeft wat meer uitstekende takken, waardoor hij een speels effect heeft.

De smalle kunstkerstbomen hebben geïntegreerde verlichting wat te bedienen is met de speciaal ontwikkelde Royal Christmas app. De LED lampjes geven een gezellig warm wit licht en zijn mooi verdeeld over de smalle kunstkerstboom. De snoeren zijn netjes weggewerkt waardoor je ze bijna niet meer ziet.

De voordelen van een smalle kunstkerstboom

  • Een smalle kunstkerstboom neemt minder ruimte in beslag.
  • De smalle kunstkerstboom heeft verlichting. Zo heb je nooit meer gehannes met een lichtsnoer!
  • Deze kunstkerstboom biedt nog voldoende ruimte voor je kerstversiering.
  • Makkelijk bedienbaar met de Smart-adapter. Met de Royal Christmas app (Android/IOS) kan de adapter via BlueTooth worden verbonden.
  • De smalle kunstkerstboom is heel gemakkelijk op te zetten. Dankzij de scharnierconstructie die bestaat uit top, midden en onderstuk.