Plantenbakken voor buiten: een greep uit ons assortiment

Verfraai je tuin of balkon met één van onze plantenbakken voor buiten! In ons assortiment vind je verschillende soorten, maten en kleuren plantenbakken voor buiten. Wij leveren o.a. polyester plantenbakken, cortenstaal plantenbakken en houten plantenbakken voor buiten. Door ons grote aanbod, is er voor elke tuin of elk balkon/dakterras een geschikte plantenbak voor buiten. Op deze pagina lichtten wij een aantal van onze plantenbakken uit.

Polyester plantenbakken 

Onze Enjoyplanter polyester plantenbakken voor buiten, zijn verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren. Polyester is een stevig materiaal wat weinig onderhoud nodig heeft. Je kunt onze Enjoyplanter polyester plantenbakken voor buiten gebruiken als versiering, als privacy scherm of om een speels effect te creëren.

Wij bieden plantenbakken voor buiten aan met en zonder structuur, in een lichte of donkere kleur en in verschillende maten. Daarnaast is er ook maatwerk mogelijk. Als je op zoek bent naar een specifieke RAL-kleur, de hoogte in wilt korten of de bodem wilt laten verwijderen, kies dan voor de Lupine maatwerk plantenbakken voor buiten.

Staat de plantenbak voor buiten met de door jou gewenste afmetingen niet op onze website? Dan is echt maatwerk ook mogelijk, maar wel bij een minimale afname vanaf 20 stuks.

 

Cortenstaal plantenbakken

Cortenstaal is een ijzersoort waaraan verschillende elementen zijn toegevoegd zoals koper, nikkel of chroom. Als je een cortenstaal plantenbak voor buiten bestelt, is deze nog grijs/zwart van kleur. Na een aantal maanden zal de plantenbak voor buiten zijn mooie roestbruine kleur hebben. Cortenstaal plantenbakken voor buiten hebben weinig onderhoud nodig en gaan bijna een leven lang mee!

De cortenstaal plantenbakken voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook is maatwerk mogelijk!

Daarnaast leveren wij ook borderranden. Met onze borderranden kun je je eigen plantenbak samenstellen of delen in de tuin van elkaar scheiden. De borderranden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Sommige borderranden zijn zelfs flexibel, zodat je een ronde plantenbak kunt maken!

 

Bekijk hier onze cortenstaal plantenbakken

 

Houten plantenbakken

Onze houten plantenbakken worden gemaakt in eigen productie. Wij bieden o.a. hardhouten, oud steigerhouten en zwart steigerhouten plantenbakken voor buiten aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en er is ook maatwerk mogelijk.

Onze oud steigerhouten plantenbakken zijn gerecycled! De planken zijn namelijk in het verleden gebruikt in de bouw en krijgen bij ons een 2e leven. Doordat dus geen enkele plank hetzelfde is, is ook geen enkele plantenbak voor buiten hetzelfde. Hierdoor hebben de oud steigerhouten plantenbakken voor buiten een robuust en stoer uiterlijk.

De zwarte steigerhouten planken zijn geïmpregneerd en blijven dus lang mooi van kleur. De zwarte steigerhouten plantenbakken voor buiten hebben een luxe afwerking en geven je tuin of balkon een stoere maar moderne uitstraling. Alle houten plantenbakken zijn voorzien van een worteldoek.

Ook onze hardhouten plantenbakken voor buiten worden in eigen productie gemaakt. Hardhouten plantenbakken voor buiten gaan jarenlang mee en zullen, als je deze niet behandeld met een olie, met de tijd mooi vergrijzen. Als je de kleur van het hardhout wilt behouden, kun je het beste de plantenbak voor buiten elk jaar behandelen met een speciale olie. De hardhouten plantenbakken voor buiten zijn voorzien van pootjes, zodat het water goed kan weglopen. Daarnaast is de plantenbak voorzien van worteldoek. Dit beschermd de wortels van de planten o.a. tegen de kou.