Een kunstkerstboom buiten plaatsen? Kies voor deze kerstboom!

Kunstkerstbomen voor buiten

Kunstkerstbomen voor binnen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Maar, wil je ook de tuin voorzien van een prachtige kunstkerstboom? Dan kun je natuurlijk niet zomaar een kunstkerstboom voor binnen, buiten zetten. In onze collectie vind je een kunstkerstboom die wél geschikt is voor buitengebruik. Welke kunstkerstboom dat is en welke eigenschappen deze kunstkerstboom heeft lees je hieronder.

De Royal Christmas kunstkerstbomen voor binnen en buiten

We kunnen wel zeggen dat Royal Christmas de specialist is op het gebied van natuurlijk uitziende kunstkerstbomen. De vele verschillende soorten kunstkerstbomen in de collectie zorgen er voor dat er voor ieder wat wils bij zit. Alle kunstkerstbomen, voor zowel binnen als buiten, worden gemaakt van verschillende materialen. Hierdoor krijgen de kunstkerstbomen en natuurlijke look en feel. Dankzij de opvouwbare constructie zijn de kunstkerstbomen ook nog eens makkelijk op te zetten. 

Bekijk alle Royal Christmas kunstkerstbomen

De kunstkerstboom voor buiten: Royal Christmas Dakota

In onze collectie hebben we voornamelijk kunstkerstbomen voor binnen. Maar, je vindt in de collectie ook nog een kunstkerstboom voor buiten. Dat is de Royal Christmas Dakota. Deze kunstkerstboom is net zo gemakkelijk als de rest op te zetten. Daarnaast is deze kunstkerstboom voorzien van ledverlichting. Afhankelijk van de hoogte zitten er 350 of 550 ledlampjes in de kerstboom.

De Royal Christmas Dakota kunstkerstboom voor buiten heeft een natuurlijke uitstraling en een stevige metalen voet. Hierdoor blijft hij door weer en wind stevig op zijn plek staan!

De kunstkerstboom is gemaakt van de beste materialen en is hoogwaardig afgewerkt. De kunstkerstboom voor buiten heeft wat spitsere takken die doorlopen tot aan de stevige metalen voet. Het is een echte kwaliteitsboom die jarenlang enorm veel plezier biedt en een levensechte uitstraling heeft.

Bij de Royal Christmas Dakota kunstkerstboom voor buiten wordt een Smartadapter geleverd. Via de speciale Royal Christmas app kan de adapter via Bluetooth worden verbonden. Hiermee kan de verlichting bediend worden zonder dat je hiervoor naar buiten hoeft: dimmen, timer aan/uit, en de verlichting o.a. in Waves, Sequentail, Slo-Go en Slow fade laten branden.

Bekijk alle Royal Christmas Dakota kunstkerstbomen

De voordelen van een kunstkerstboom voor buiten

  • Je creëert snel de ultieme kerstsfeer in je voor- of achtertuin.
  • De kunstkerstboom droogt buiten niet uit zoals echte kerstbomen, dus blijft jarenlang mooi.
  • De verlichting van de kunstkerstboom is eenvoudig te bedienen met de Royal Christmas app. Zo kun je dus vanuit je luie stoel de verlichting aanpassen.
  • De kunstkerstboom is makkelijk op te zetten en op te ruimen; hij is opvouwbaar.
  • De naalden hebben een natuurlijke look.
  • De kunstkerstboom heeft een stevige metalen voet voor buiten.

De Royal Christmas Dakota kunstkerstboom voor buiten is verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes: 210 cm en 240 cm. De kunstkerstboom voor buiten van 210 cm hoog is voorzien van 350 LED lampjes, de kunstkerstboom voor buiten van 240 cm hoog is voorzien van 550 LED lampjes. Nieuwsgierig geworden naar deze kunstkerstbomen? Je vind hem hier!