Kunststof plantenbak

Ben je op zoek naar plantenbak die aansluit bij jouw interieur maar weinig onderhoud vergt? Kies dan voor een van onze plantenbakken uit de kunststof collectie. Onze kunststof plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en hierdoor passen ze dus in elk interieur en exterieur. Op deze pagina vertellen we je meer over de merken plantenbakken die wij aanbieden en welke kunststof plantenbak het beste bij jou past.

Voordelen kunststof plantenbak

Aan een kunststof plantenbak zitten veel voordelen. Deze hebben we hier voor je op een rijtje gezet.

  1. Een kunststof plantenbak is licht van gewicht. Hierdoor is deze dus makkelijk te plaatsen en kan bijna iedereen de plantenbak tillen. Als de kunststof plantenbak eenmaal gevuld is met aarde en een plant of boom, is deze natuurlijk wel een stuk zwaarder en kun je deze niet meer optillen.
  2. De plantenbakken zijn makkelijk in onderhoud. Het is al genoeg als je de kunststof plantenbak 1 of 2 keer per jaar schoonmaakt. Je kunt dit het beste doen met een licht schoonmaakmiddel en een gladde doek.
  3. Doordat de kunststof plantenbak is voorzien van een drie centimeter dikke laag EPS, zijn je planten en bomen bescherm tegen vorst. Daarnaast zorgt deze laag er ook voor dat de kunststof plantenbak steviger is. Haal deze laag er dus nooit uit!
  4. Een kunststof plantenbak is door en door gekleurd. Als je plantenbak dus een keer beschadigd zou raken, zou dit nauwelijks zichtbaar zijn. De kern van de plantenbak heeft dezelfde kleur als de buitenkant van de plantenbak.
  5. Kunststof is een duurzaam materiaal en gaat lang mee. Wist je dat kunststof een gemiddelde levensduur heeft van vijftig jaar?! Zo geniet jij dus extra lang van je kunststof plantenbak.
  6. Ben je op zoek naar een kunststof plantenbak in een specifieke RAL kleur of met wieltjes? Dat is mogelijk. Doordat wij maatwerk aanbieden, kun je de plantenbak helemaal naar eigen wens en behoeften samenstellen.
  7. Gebruik kunststof plantenbakken als privacy scherm. Als je kiest voor rechthoekige plantenbakken, kun je een scheiding creëren in je tuin of op je balkon. Handig voor nieuwsgierige oogjes!

Enjoyplanter plantenbakken

De kunststof plantenbakken uit de collectie van Enjoyplanters, bestaan uit witte en antraciet-zwarte kunststof plantenbakken die voorzien zijn van een gladde of lichte structuur. De plantenbakken zijn net zoals de Lupine plantenbakken voorzien van een dikke laag EPS, zodat je plant of boom beschermd is tegen de vorst. De plantenbakken hebben weinig onderhoud nodig, zijn licht van gewicht en leverbaar in meerdere vormen en maten.

Bekijk de Enjoyplanter plantenbakken

Lupine plantenbakken

De collectie van Lupine bestaat uit maatwerk kunststof plantenbakken. Denk bijvoorbeeld aan wieltjes onder de plantenbakken, een specifieke RAL kleur, de hoogte inkorten of het waterdicht maken van de kunststof plantenbak voor binnen gebruik. De plantenbak kun dus helemaal naar jouw wens samengesteld worden. Houdt bij de maatwerk plantenbakken wel rekening met een langere levertijd.

 

 

Luca Lifestyle plantenbakken

In de Luca Lifestyle collectie vindt je verschillende vormen en kleuren kunststof plantenbakken. Ze bieden kunststof plantenbakken aan met een beton look, in metallic kleuren of met een gladde uitstraling. Door de variatie aan materialen en vormen, past er altijd wel een kunststof plantenbak in jouw tuin of in je woonkamer van het merk Luca Lifestyle. Ook deze plantenbakken zijn licht van gewicht en vergen weinig onderhoud.

Bekijk de Luca Lifestyle plantenbakken

 

Ben je op zoek naar een kunststof plantenbak, maar ben je er nog niet helemaal uit welk type of merk kunststof plantenbak het beste in jouw tuin of woonkamer past? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat op werkdagen klaar voor je van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.