Kunstkerstboom met verlichting, hoe werkt het?

Kunstkerstboom met verlichting

Het wordt misschien een beetje vergeten, want wanneer de kerstboom eenmaal staat hoef je er weer een jaar niet aan te denken: het gedoe met het uit elkaar halen van de kerstverlichting. Met een kunstkerstboom mét verlichting is dit verleden tijd! Kunstkerstbomen compleet geleverd met verlichting zie je steeds vaker. Wij kunnen wel goed begrijpen waarom. Niemand heeft toch meer zin om die lampjes steeds uit elkaar te halen? Je bent er ieder jaar toch weer lang mee bezig en de kerststemming wordt er niet beter van.

Tijdens de kerstperiode is het vooral fijn om te ontspannen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Dat is het natuurlijk een luxe als je niet onnodig veel tijd kwijt ben aan het opzetten van de kerstboom. Alle kunstkerstbomen met verlichting zijn daarom gemakkelijk op te zetten dankzij de opvouwbare constructie. Steek de stekker in het stopcontact en je bent klaar! Nu kan je aan de slag met het leukste gedeelte van het opzetten van de kerstboom: het versieren van de boom met de mooiste kerstballen en kerstslingers.

De kunstkerstbomen met verlichting

In onze collectie vind je van twee merken kunstkerstbomen: Black Box en Royal Christmas. Beide kunstkerstbomen verkopen we met ingebouwde verlichting, maar het werkt net allebei wat anders.

  • Black Box is het nieuwste merk in onze collectie. Black Box staat voor natuurlijke kunstkerstbomen van hoge kwaliteit. Alle kunstkerstbomen van dit merk zijn voorzien van ingebouwde verlichting. Je kunt niet kiezen voor verschillende verlichtingsstanden.
  • Royal Christmas is een van de meest voorkomende merken die je rond de feestdagen tegenkomt wanneer het gaat om kunstkerstbomen. Royal Christmas staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bijna alle kunstkerstbomen uit onze collectie hebben verlichting, met uitzondering van de Spitsbergen. De verlichting van de kunstkerstbomen kun je eenvoudig bedienen met de gratis app. Zo kun je de verlichting natuurlijk constant laten branden, maar ook laten fonkelen, knipperen of een kiezen voor een ander effect.

Bekijk hier alle kunstkerstbomen met verlichting

Welke verlichting zit er in een kunstkerstboom?

De verlichting van de kunstkerstboom is ledverlichting. Ledverlichting staat bekend als zeer duurzaam en energiezuinig. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een torenhoge energierekening na de kerstdagen. De ledverlichting gaan jaren lang mee waardoor je ze ook nooit hoeft te vervangen. Daarnaast kunnen de ledlampjes ook tegen een stootje. De ergernis van kapotte ledlampjes in het lichtsnoer is vanaf nu verleden tijd.

Hoe bedien je de verlichting van de kunstkerstboom?

De Royal Christmas kunstkerstboom met verlichting bedien je gemakkelijk met de speciale Royal Christmas app (geschikt voor Android en IOS). De app verbind je via BlueTooth aan de adapter. Daarna kan je de kerstboom verlichting bedienen in de volgende standen: dimmen, timer aan/uit en de verlichting oa.in Waves, Sequential, Slo-Glo, Slow fade laten branden.

De voordelen van een kunstkerstboom met verlichting

Een kunstkerstboom met verlichting heeft vele voordelen ten opzichte van een kunstkerstboom zonder ingebouwde verlichting.

  • Nooit meer gehannes met lichtjes!
  • Een kunstkerstboom met verlichting is eenvoudig op te zetten. De kunstkerstboom bestaat namelijk uit 3 of 4 delen, welke je eenvoudig in elkaar klikt. Aan de stam zitten de takken die dan vanzelf open vallen. Je hoeft alleen de takken een beetje in model te buigen.
  • Je hoeft de kunstkerstboom met verlichting maar één keer aan te schaffen en je hebt er vervolgens jarenlang plezier van.
  • Het vinden van de perfecte echte kerstboom is lastig, de ene is te groot, de andere te kaal en zo zijn er nog 100 reden om een kerstboom af te keuren. Het uitkiezen van de perfecte kunstkerstboom is een makkie, er is voor iedereen een perfecte boom te vinden!
  • De kunstkerstboom met verlichting verliest geen naalden.
  • De ledverlichting is duurzaam.

 Interesse in een kunstkerstboom met verlichting? Ontdek ons gehele assortiment hier