Filters
Selectie verfijnen
Fairybell Twinkle

Fairybell Twinkle kopen? Alle maten verkrijgbaar!

Bij alle Fairybell All Surface meter vlaggenmast kerstbomen ontvang je tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau!

 

Geef je tuin een extra magische uitstraling dit jaar met een Fairybell Twinkle vlaggenmastkerstboom in de tuin. De Fairybell Twinkle kerstbomen knipperen ongeveer 5% van de ledlampjes, waardoor de Fairybell een rustig ogend sprankelend effect heeft. Bestel jouw Fairybell bij Tuin-online.nl direct uit voorraad. Bestel je op werkdagen voor 16:00? Dan komen wij hem de volgende dag bij jou thuis bezorgen!

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Stap in een magische wereld met de Fairybell Twinkle

Het is koud buiten, de nachten worden langer en het is weer donker wanneer je vanuit je werk naar huis toe rijdt. Wanneer je met de auto je straat inrijdt, zie je in de verte iets magisch. Het is de Fairybell Twinkle die dankzij de gratis tijdschakelaar net aan is gesprongen voordat je thuis komt! Dat voelt pas als een warm welkom, iedere dag van de winter weer.

Het opzetten van de Fairybell Twinkle

Het kerstseizoen kan pas écht beginnen wanneer de Fairybell Twinkle in de tuin is opgezet. Het opzetten van de Fairybell Twinkle gebeurd op dezelfde manier als het opzetten van de andere Fairybell vlaggenmastkerstbomen. Je hijst hem namelijk eenvoudig omhoog aan een bestaande of gratis meegeleverde vlaggenmast kerstboom.

De verschillende Fairybell Twinkle kerstbomen

Standaard worden de Fairybell kerstbomen geleverd zonder ‘Twinkle’ effect. Van de Fairybells met Twinkle effect is een beperkt aantal formaten verkrijgbaar, namelijk:

 

De Fairybell Twinkle all-surface worden geleverd met vlaggenmast en bodemkruis. Dit betekent dat je de Fairybell niet hoeft te bevestigen aan een paal die verankerd is in de grond. Je kunt de Fairybell all-surface dus gebruiken op je balkon, dakterras of gewoon op de tegels in de tuin.

Bij de Fairybell Twinkle van 6 meter en 8 meter ontvang je geen vlaggenmast. Je kunt wel een deelbare vlaggenmast los aanschaffen indien je deze zelf nog niet hebt. Je hijst de Fairybell dan net zoals een vlag omhoog.

Ontvang een gratis tijdschakelaar bij jouw Fairybell Twinkle

Ontvang nu bij iedere Fairybell Twinkle en bij alle andere Fairybell kerstbomen een gratis tijdschakelaar cadeau. Deze wordt bij jouw bestelling automatisch bijgevoegd. Bij alle Fairybell vlaggenmastkerstbomen tot 6 meter ontvang je ook nog een gratis deelbare vlaggenmast.

Vandaag besteld = morgen in huis

Bestel je jouw Fairybell kerstboom op werkdagen voor 16:00 en is hij op voorraad? Dan komen wij hem de volgende dag al bij jou thuis bezorgen! Zo heb je ruim voor de feestdagen jouw magische kerstboom in de tuin staan. Wees er ook dit jaar weer snel bij, want op = op.