Frenchgarden de mobiele moestuin

Frenchgarden, je eigen groente dichtbij!

Houdt u ook zo van verse kruiden, groente en fruit maar is er nergens in de tuin een geschikt plekje om uw moestuin te maken. Dan is dit het ideale product voor u….FrenchGarden.
Rol uw moestuin eenvoudig naar uw keuken om de verse kruiden, groenten en fruit uit uw eigen mobiele tuin te plukken en direct op het bord te leggen.

De FrenchGarden is een ergonomisch gevormde en hippe plantenbak op wielen. De FrenchGarden kan overal staan, op het balkon, in de keuken of gewoon op het terras. Ook voor kinderen is dit een prachtig leerzaam product. Zo leren ze hoe groente groeit en vaak vinden kinderen eigen gekweekte groente wel lekker.

De FrenchGarden is een bak van 70x70 cm, doordat de moestuin in 5 hoogte te verstellen is wordt deze ook zeer aantrekkelijk voor mensen die moeilijker kunnen bukken of kleine kinderen. Frenchgarden-kweekbak

De FrenchGarden is niet alleen praktisch, flexibel, ergonomisch, leuk, design, plezier en elegant…. maar het is vooral ook een echte moestuin.


French GardenFrenchGarden Premium

De Premium-versie, is aan te passen in 5 verschillende hoogtes en heeft 2 wielen die kunnen bewegen zowel binnen als buiten het huis. Hierdoor is het mogelijk dat oudere en minder valide zittend kunnen tuinieren bij de FrenchGarden. Kinderen kunnen met veel plezier ontdekken hoe leuk en kleurrijk tuinieren en koken is. Het zal een feest zijn om met de FrenchGarden bezig te zijn.

De bak wordt volledig afgesloten met een drainagesysteem en waterterugwinning. Naast het feit dat de FrenchGarden erg schoon en gebruiksvriendelijk is, wordt het overtollige water dat door de grond gesijpeld is hergebruikt.

Kortom de FrenchGarden is een tuin met een leuk design en geschikt voor alle leeftijden.
Bestel nu uw eigen Frenchgarden hier!