Creëer binnen een plantenwand met onze kunsthagen

Wil je graag binnen in je huis meer groen toevoegen, maar heb je geen groene vingers? Kies dan voor onze kunsthagen! Met onze kunsthagen kun je binnen een plantenwand naar wens maken. De kunsthagen leveren wij in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. Zo kun je dus binnen elke gewenste plantenwand creëren. Op deze pagina vertellen we je meer over de soorten, kleuren en maten kunsthagen voor binnen, hoe de kunsthagen binnen te bevestigen en hoe je binnen een plantenwand creëert.

Assortiment kunsthagen

Wij leveren een ruim assortiment aan verschillende soorten, kleuren en maten kunsthagen voor binnen. Met deze kunsthagen maak je binnen een prachtige plantenwand. Een echte eye-catcher in je huis! Doordat wij veel verschillende soorten en kleuren kunsthagen aanbieden, zijn er veel opties en combinaties mogelijk voor een plantenwand. Wij hebben er een paar voor je uitgelicht:

  • Kunsthaag jungle met witte bloemen: door het gebruik van verschillende soorten kunstplanten heeft deze kunsthaag een speels effect. Er zijn verschillende soorten groene kunstplanten en witte kunstplanten in verwerkt. Deze kunsthaag is verkrijgbaar in 2 afmetingen: 50x50 cm en 100x100 cm. Zo heb je dus veel opties qua afmetingen voor je plantenwand binnen in huis.
  • Hou je van rust en orde binnen in huis en wil je graag een rustige plantenwand? Kies dan voor één van onze groene kunsthagen, bijvoorbeeld de kunsthaag Varen 50x50 cm. Deze kunsthaag heeft een groene kleur, maar door de vorm en soort kunstbladeren geeft de kunsthaag wel een speels maar rustig effect. Deze kunsthaag is verkrijgbaar in de maat 50x50 cm.
  • De kunsthaag Dream bestaat uit verschillende soorten en kleuren groene en gele kunstplanten. Deze kunsthaag is dus perfect voor een opvallende, jungle plantenwand voor binnen. Je steelt de show met deze plantenwand binnen in huis, op kantoor of in je winkelpand! Deze kunsthaag is verkrijgbaar in de afmetingen 50x50 cm.

Bekijk hier onze collectie kunsthagen

 

Montage kunsthagen

Onze kunsthagen waarmee je binnen een plantenwand creëert, zijn erg gemakkelijk aan elkaar en aan de muur te bevestigen. Als je meerdere kunsthagen aan elkaar wilt bevestigen, voor bijvoorbeeld een grote plantenwand binnen in je winkelpand, kun je dit gemakkelijk doen met bijvoorbeeld tie-wraps of ijzerdraad. Als je enkele of meerdere kunsthagen wilt gebruiken voor het maken van een plantenwand binnen, bevestig je dus de losse delen kunsthaag aan elkaar en daarna tegen de muur. Er is niet één specifieke manier hoe de kunsthaag te bevestigen aan de muur, maar je kunt dit bijvoorbeeld met haakjes of krammetjes doen.

 

Onze kunsthagen voor het maken van een plantenwand binnen, zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en lijken net echt. De bladeren zijn voorzien van een natuurlijke nerf en verschillende groen tinten en blad formaten. Hierdoor ziet het geheel er realistisch uit. De kunsthagen hebben geen onderhoud nodig en zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik. De kunsthagen zijn voorzien van een extra UV laagje, waardoor de kleur behouden wordt en de bladeren na jaren nog steeds mooi van kleur zijn.