Filters
Selectie verfijnen

Zwembad accessoires

In deze categorie vind je alle zwembad accessoires. Met deze accessoires kan je genieten van een schoon zwembad. De accessoires bevatten alle producten die je nodig hebt voor jouw zwembad. 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Wat voor accessoires zijn er voor mijn zwembad?

Een zwembad is super handig voor in de zomer, maar wat voor accessoires zijn er nou eigenlijk? Er zijn verschillende producten die je nodig hebt voor het onderhoud van je zwembad.

Wat voor schoonmaakspullen zijn er?

Bij ons heb je het schoonmaakset deluxe. Dit set bevat een aansluitstuk voor de tuinslang, een borstel, een oppervlaktenet en een bodemstofzuiger.

 

Met het net kan je bladeren of andere drijvende delen uit het zwembad halen.

 

De borstel kan je gebruiken voor de randen, voor het geval dat de randen een beetje groen zijn. Van groene wanden heb je vooral last na de winter.

 

De bodemstofzuiger spreek wel voor zich. Deze kan je gebruiken om de bodem schoon te maken, vooral bedoeld voor zand dat op de bodem ligt.

 

Wij hebben ook nog het Lay-Z-spa schoonmaakset all-in one. Dit set bestaat uit een klein netje, borstel en een handschoen om de wanden mee schoon te maken. Dit set kan je prima gebruiken bij kleinere zwembaden aangezien het wat kleiner is dan het andere set. Dit set kan je ook gebruiken bij een jacuzzi.

 

Welke desinfectiemiddelen zijn er?

Je hebt ook nog veel producten om je zwembad mooi helder te houden. Een voorbeeld hiervan is chloor. Chloor zorgt ervoor dat er geen bacteriën in het water kunnen komen. Je hebt chloor in verschillende groottes. Kleine chloortabletten zijn meestal handiger voor in een jacuzzi en de grotere zijn weer handiger voor in het zwembad.

 

Voor bij het chloor hebben wij ook nog een chloordrijver. Je kan de chloortabletten in de chloordrijver doen en zo lost het langzaam op.

 

We hebben ook nog chloor stabilisator. Dit is er voor om het chloorgebruik te laten verminderen. Zo kan je langer doen met een chloortablet. Voordat je de stabilisator gebruikt moet je eerst de pH-waarde op orde hebben. De pH-waarde moet tussen de 7,0 en 7,4 zijn om het beste resultaat te hebben voor de stabilisator.

 

Om gelijk door te gaan op de pH-waarde. Er zijn testen om de pH-waarde te testen. Wij bieden het testset chloor en pH aan. Dit is een set waarmee je het chloorgehalte en de pH-waarde kan testen. De pH-waarde moet tussen de 7,2 en 7,6 zitten voor een perfecte pH-waarde.

Als laatste accessoires is er nog kalkverwijderaar van 1 liter. De kalkverwijderaar verwijdert metaalionen uit het zwembad en voorkomt verkleuring van het water. Het is wel belangrijk dat je voor dat je het product gebruikt, de veiligheidsmaatregelen leest.