5 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 18,00 -  81,00
 81,00
 18,00

Jacuzzi accessoires

In deze categorie vind je alle jacuzzi accessoires. Met deze accessoires kan je genieten van een schone jacuzzi. De accessoires bevatten alle producten die je nodig hebt voor jouw jacuzzi. 

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Nieuw

  Jacuzzi startset chemie

   26,95
  Maart
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Nieuw

  Lay-Z-spa schoonmaakset all in one

   29,95
  Maart
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Nieuw

  Schoonmaakset deluxe

   22,95
  Maart
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Nieuw

  Oplossende chloor tabletten mini

   80,95
  Maart
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Nieuw

  Testset chloor en pH

   18,95
  Maart
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Wat voor accessoires zijn er voor mijn jacuzzi?

een jacuzzi is super leuk om met vrienden of familie van te genieten, maar wat voor accessoires zijn er nou eigenlijk? Er zijn verschillende producten die je nodig hebt voor het onderhoud van je jacuzzi.

 

Wat voor schoonmaakspullen zijn er?

Voor de jacuzzi heb je de Lay-Z-spa schoonmaakset all-in one. Dit schoomaakset bestaat uit een net, borstel en een handschoen. Deze schoonmaakproducten zijn ideaal voor je jacuzzi. Met het net kan je makkelijk balderen of andere drijvende deeltjes uit de jacuzzi halen. De borstel en de handschoen kan je gebruiken voor de wanden van de jacuzzi.

 

Jacuzzi startset chemie

Dit set bevat testen voor de pH-waarde. Met deze testen kan je kijken hoe hoog de pH-waarde is en dit aanpassen als het niet goed is. Hiervoor heb je pH+ en pH-. Met pH+ kan je de pH-waarde verhogen en met pH- kan je de pH-waarde verlagen. PH+ en pH- zitten niet in het set. Bij het set heb je pH minus. Met pH minus kan je de pH-waarde omhoog krijgen. Het set bevat ook nog 2x10 chloortabletten, 1 chloordrijver en mini Quick chloortabletten 60 stuks.

 

Chloor

Bij de accessoires vind je ook nog oplossende chloor tabletten mini. Deze mini tabletten zijn ideaal voor in de jacuzzi.

 

Testset chloor en pH

Wat je als laatste kan vinden bij de accessoires is het testset chloor en pH. Deze set bevat buisjes waar je het water in doet wat je wilt testen. Als het water in de buisjes zit voeg je er tabletten bij die er bij zitten. Door de tabletten veranderd het water van kleur en zie je hoe hoog de pH-waarde is en hoe hoog het chloorgehalte is.