Windschermen verticaal

Windschermen verticaal

Staat er veel wind in de tuin of op je terras en belemmert dit het buitengevoel? Plaats een verticaal windscherm! De prijsklassen van de windschermen zijn ingedeeld op basis van een combinatie van de lengte van het windscherm met de verticale uitrollengte van het doek.

 

Wanneer er in de titel staat 120/185 x 170 cm kies je zelf de lengte van het doek tussen 120 en 185 cm. De uitrollengte is dan standaard 170 cm. De standaardlengte maten die je kan bestellen zijn 170 en 260 cm. Uiteraard past dit doek ook bij alle afstanden die korter zijn. De prijsklasse verandert wanneer je kiest voor een langer doek of wanneer je voor een verticale uitrollengte van 260 cm kiest in plaats van 170 cm.

 

Je trekt het doek eenvoudig omlaag bij laag hangende zon. Bekijk ook onze horizontale windschermen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Langer genieten van het buitenleven met een Luxx Out windscherm

De windschermen van Luxx Out zijn van hoge kwaliteit polyester doek. Dit doek is volledig winddicht. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten doeken:

  • Soltis 86: windwering, goede doorkijk
  • Soltis 92: wind-, regen-, zonwering. Redelijke doorkijk

Diverse opties

Het standaard windscherm heeft een hoogte van 185 cm en kan tot 4 meter uitgerold worden. Deze is alleen verkrijgbaar in het zwart en met doek Soltis 86 (windwering). Deze kunnen we uit voorraad leveren en heeft een levertijd van 5 werkdagen. De overige windschermen worden speciaal op bestelling geproduceerd. Hierbij heb je wel opties zoals kleur en afmeting. Het windscherm wordt naar wens geproduceerd en kan dus niet geannuleerd of retour gestuurd worden. In ons assortiment vind je diverse voorbeelden van maten die besteld kunnen worden. 

We hebben twee soorten windschermen:

  • Inova: windscherm dat horizonstaal uitgetrokken kan worden. 
  • Vita: winscherm dat verticaal uitgetrokken kan worden.

Windscherm Inova

Windscherm Inova kan voor je op maat gemaakt worden. Je kiest de uitrollengte van het doek. Deze is verkrijgbaar in onder andere 2, 3 en 4 meter. Meer maten op aanvraag. De casette maat kan door jou gekozen worden. Voor de prijs kies je uit een casettehoogte (kast waar het windscherm in gerold zit) met een afmeting tussen de 120-185 cm of 186-230 cm hoog. Voor de kleur heb je de keuze uit 4 kleuren. De casette kan geleverd worden in het zwart of in het wit.

Windscherm Vita

Windscherm Inova kan ook voor jou op maat gemaakt worden. Je hebt voor de prijs keuze uit diverse lengtes van de casette. We bieden op de shop lengte maten van de casette aan van 120 t/m 325 cm lang. Maximaal leverbaar is een casette van 4 meter. Neem hiervoor contact met ons op. De casette kan je bijvoorbeeld bevestigd worden tussen je overkappingen. Het doek trek je eenvoudig naar beneden. De Vita windschermen zijn verkrijgbaar in 170 of 260 cm uittrekhoogte.

Privacyschermen

Ben je op zoek naar meer privacy in de tuin of bij je vakantiehuis? Bekijk dan eens de Luxx Out privacyschermen. Deze zijn bijna hetzelfde als de windschermen, maar de privacyschermen zijn gemaakt van acryl en hebben geen doorkijk. Ze bieden je volledig privacy en geen windwering.

Wacht a.u.b.