Welke soorten kunstplanten zijn er?


Tegenwoordig zijn kunstplanten erg populair. Ze zien er tegenwoordig steeds realistischer uit, waardoor ze haast niet meer te onderscheiden zijn van echte planten. Je hoeft ze niet te onderhouden, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen! Inmiddels zijn er veel kunstplanten te vinden op de markt, maar wat voor soorten kunstplanten zijn er? We hebben voor jou een top 7 samengesteld van de mooiste kunstplanten uit onze collectie!

De verschillende soorten kunstplanten

Er zijn veel verschillende kunstplanten te koop. Je hebt kunstplanten met verschillende lengtes, kunstplanten voor buiten en voor binnen, kunstplanten of kunstbloemen voor decoratie. We nemen je mee met een paar bekende kunstplanten!

Bekijk hier onze kunstplanten

 

De kunstplant soort ‘Ficus Nitida’

Ficus

Deze kunstplant valt goed in de smaak bij de meeste mensen. De Ficus kan in de echte natuur tot 30 meter hoog worden.

Je hebt deze kunstplant in verschillende maten, je hebt de Ficus Nitida op onze site in 120 centimeter, 150 centimeter, 180 centimeter en in 210 centimeter.

De kunstplant Ficus Nitida is erg realistisch en de kleur blijft mooi door een UV- bestendige laag die op de plant zit. Deze kunstplant is geschikt voor binnen. Bekijk deze kunstplant hier.

Kunsthaag Buxus bol

Deze Buxus bol is een veelvoorkomende soort in Nederland. De Buxus bol is te gebruiken voor binnen en voor buiten en geeft een luxe sfeer aan je huis of tuin. Op deze Buxus bol zit ook een UV- bestendige laag, waardoor de kleur mooi blijft. Deze Buxus bol is er ook in verschillende maten.

Het voordeel aan deze kunsthaag buxus bol is dat de kunsthaag geen last kan krijgen van de buxusrups. De Buxus bol is simpel t bevestigen aan diverse soorten ondergronden. De buxus wordt vooral in plantenbakken gezet. Je hebt ook kleinere Buxus bollen, deze kan je in een kleinere ‘pot’ zetten voor bijvoorbeeld op de eettafel.

Kunstplant Kentia palm

De kunstplant Kentia palm is voor binnen gemaakt en is een echte designplant. De echte Kentia palm is afkomstig van de oostkust van Australië. De kunstplant Kentia palm heeft een UV- bestendige laag. Deze kunstplant is ook niet te onderscheiden van het echt. Deze kunstplant geeft een landelijke sfeer in je huis.

Kunstplant Gingko

We hebben ook de kunstplant Gingko. De kunstplant Gingko is een volle mooie plant. De kunstplant Gingko stat ook wel bekend als de Japanse notenboom. De notenboom is afkomstig uit China en wordt daar en in Japan gebruikt als tempelboom.

De Gingko wordt ook vaak als straatboom toegepast, maar met de kunstplant kan dat niet. Deze kunstplant is geschikt voor binnen en maakt je huis in een handomdraai groen. Om de kunstplant Gingko nog realistischer te laten lijken kan je potgrond toevoegen.

De kunstplant Coral gras met bloemen

Coral gras met bloemen

Deze kunstplant bevat bloemen en zelfs deze kunstplant Coral met bloemen is amper te onderscheiden van het echt. De bloemen hebben een crèmekleur. Het ideale van deze kunstplant is dat je hem voor binnen en voor buiten kan gebruiken. Je kan de kunstplant in elk hoekje zetten aangezien een kunstplant geen zon nodig heeft.

Op onze site vind je deze kunstplant Coral gras met bloemen met een lengte van 120 centimeter. De kunstplant bevat 699 bladeren en 112 bloemen.

Planten schilderij Jungle met witte bloemen

Dit planten schilderij Jungle met witte bloemen is redelijk nieuw. Het schilderij is makkelijk te installeren en geeft een leuke sfeer op de muur. Je kan dit schilderij gebruiken voor buiten en voor binnen, zo kan je het dus ook gebruiken bij bijvoorbeeld je terras. De mat-zwarte lijst is gemaakt van aluminium en is dus licht van gewicht.

Dit planten schilderij Jungle met witte bloemen hebben wij op de website in de maat 67x67. Vind je zo’n schilderij nou leuk, maar wil je een andere soort met alleen groen of andere soort planten? Neem dan een kijkje op onze site bij de categorie kunstplanten en kunstbomen.

De kunstplant Dracaena Reflexa

De kunstplant Dracaena Reflexa is op onze website te verkrijgen met de lengte van 120 centimeter. Deze kunstplant is alleen geschikt voor binnen en de plant zelf bevat 1002 bladeren. De Dracaena Reflexa is afkomstig uit Mozambique, Madagaskar en andere nabijgelegen eilanden in de Indische Oceaan en wordt vooral gekweekt als sierplant en kamerplant.

Bekijk alle soorten kunstplanten!

Dit waren 7 bekendste kunstplanten, maar er zijn er nog veel meer. Wil je weten wat voor soorten kunstplanten er nog meer zijn? Bekijk dan onze complete collectie kunstplanten hier.