Versier de vlaggenmast met vlaggenmast verlichting

Heb je een vlaggenmast in de tuin staan en kan deze tijdens de koudste en gezelligste dagen van het jaar wel wat mooie versiering gebruiken? Versier de vlaggenmast dan met speciale vlaggenmast verlichting! In onze kerstcollectie vind je verschillende vlaggenmast verlichtingen van het merk Fairybell. Welke de beste voor jou is, ontdek je hieronder.

De vlaggenmast verlichting van Fairybell

Fairybell wint iedere Kerst steeds meer terrein als het gaat om kerstverlichting. Dat is natuurlijk niet zo vreemd. Wanneer je namelijk kijkt naar het gepatenteerde systeem van Fairybell ontdek je al snel dat het voor veel sfeer en gezelligheid in de tuin zorgt! Daarnaast is de Fairybell vlaggenmast verlichting relatief eenvoudig en snel in de vlaggenmast te hijsen.

De vlaggenmast verlichting van Fairybell is verkrijgbaar in verschillende hoogtes:

  • Fairybell vlaggenmast verlichting 2 meter
  • Fairybell vlaggenmast verlichting 3 meter
  • Fairybell vlaggenmast verlichting 4 meter
  • Fairybell vlaggenmast verlichting 6 meter
  • Fairybell vlaggenmast verlichting 7 meter
  • Fairybell vlaggenmast verlichting 8 meter

Bekijk hier alle Fairybell vlaggenmast verlichtingen

Afhankelijk van de hoogte van de verlichting zit er een andere hoeveelheid LED-lampen in de vlaggenmast verlichting. Je kunt bij sommige producten kiezen voor meer lampjes. De Fairybell vlaggenmast verlichting 6 meter is bijvoorbeeld verkrijgbaar met 900 LED-lampen, maar ook met 1200 LED-lampen.

Geef je tuin een magische uitstraling met de ‘Twinkle’ Fairybells. Hierbij knipperen 5% van de lampjes. De volgende hoogtes zijn verkrijgbaar in de Twinkle uitvoering: 2 meter, 3 meter, 6 meter en 8 meter.

Vlaggenmast verlichting zonder of met mast?

Heb je al een vlaggenmast in de tuin staan? Dan kun je hier iedere Fairybell vlaggenmast verlichting inhangen. Let daarbij wel op de hoogte van je eigen vlaggenmast en de hoogte van de Fairybell. 

Bij de Fairybell vlaggenmast kerstboom tot 6 meter wordt er gratis een deelbare vlaggenmast meegeleverd. Bij de Fairybell vanaf 6 meter niet. Indien gewenst kun je deze er los bijbestellen in de kleuren RVS en zwart.