1 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 149,00 -  150,00
 150,00
 149,00
Terrasverwarmer infrarood

Terrasverwarmer infrarood

Tijdens de koudere avonden of koude dagen alsnog lekker buiten zitten? Verwarm de ruimte onder de overkapping, parasol of gewoon op het terras met een infrarood terrasverwarmer. De infrarode stalen geven een heerlijke warmte af en verwarmen de voorwerpen welke aan de straling worden blootgesteld.

Lees meer

Items 1-24 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Terrasverwarmer Golden 2000 Ultra

     199,00

     149,95

    5 werkdagen
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
No more product

Infrarood terrasverwarmers

Infraroodstralen verwarmen niet de lucht in een ruimte, maar verwarmen voorwerpen die aan de straling worden blootgesteld. Dit is te vergelijken met verwarming door de zon. Zodra je vanuit de schaduw in de zon stapt voel je warmte straling terwijl de omgevingstemperatuur niet is gestegen. Daarom zijn infrarood terrasverwarmers een goede toevoeging voor je tuin, omdat het je fijn verwarmt.

Verwarming door Halogeen infrarood lampen

Halogeen lampen zijn korte-golf infraroodstralen. Zij hebben door hun kortere golflengte een beter rendement. Het bereik van deze stralers in de terrasverwarmer kan oplopen tot 3 meter.

 

Golden halogeen lampen zijn zeer effectieve korte-golf infraroodstralen. Zij hebben een nog kortere golflengte en daardoor ligt hun rendement rond maar liefst 92%. De nieuwe technologie Golden-lamp zorgt ervoor dat er minder sterk licht en meer warmte wordt afgegeven. Het licht heeft een rode-paarse gloed en een bereik van 4 tot 6 meter.

 

Met halogeen verwarmingselementen dringt de warmte niet alleen door in de opperhuid of lederhuid, maar ook de onderhuid. Hierdoor voel je de warmte nog beter.

Wacht a.u.b.