Filters
Selectie verfijnen
Picknicktafels

Picknicktafel hardhout

Breng nu direct het buitenleven-gevoel tot leven met de Enjoy hardhouten picknicktafel. Deze stevige hardhouten picknicktafel is perfect om een extra eetgelegenheid te creëren in je tuin. 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Hardhouten picknicktafel, van top kwaliteit

De hardhouten picknicktafel van Enjoy zorgt niet alleen voor vele gezellige middagen of avonden, maar gaat dankzij het gebruik van hardhout ook nog eens jaren lang mee! Deze hardhouten picknicktafel bestaat uit Acaciahout, wat een duurzaamheidsklasse heeft van 1. Dankzij het tijdloze ontwerp, komt deze hardhouten picknicktafel in iedere tuin tot zijn recht. 

 

De hardhouten picknicktafel is weerbestendig en kun je zonder problemen het hele jaar buiten laten staan. De hardhouten picknicktafel wordt geleverd in losse onderdelen en is eenvoudig in elkaar te zetten. Dit neemt ongeveer 15 - 30 minuten in beslag. 

Luxe hardhouten picknicktafel, zonder verzendkosten thuisbezorgd

Waarom slepen als je deze hardhouten picknicktafel ook gratis kunt laten thuisbezorgen? Wanneer je besteld bij Tuin-online, geniet je altijd van een gratis verzending. Daarnaast is jouw bestelling met 1 klik op de knop gratis verzekerd tot 2500EUR via Trusted Shops. Wanneer je rechts onderin op het icoontje klikt van Trusted Shops, kun je alle reviews van onze webshop en de voorwaarden lezen.