Sierfruit

Sierfruit

Opzoek naar een unieke tuinaccessoire voor in de tuin? Waarom niet een prachtig stuk sierfruit? Met dit sierfruit kan je de leukste hoekjes creëren op het terras of in de woonkamer. Zet ze bij de loungehoek of naast een mooie plantenbak. Het kunst fruit is verkrijgbaar in diverse maten welke je kunt selecteren met bestellen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Sierfruit geeft lege plekken in de tuin een mooi gezicht

Met tuinaccessoires kun je een kille tuin veel sfeer geven. Lege hoekjes of een tuintafel kunnen aangekleed worden met sierfruit. De hoogglans appels uit onze collectie zorgen voor een compleet andere uistraling van de tuin. Je kunt ze zien als de kers op de taart! De sierappels zijn te verkrijgen in twee verschillende kleuren en formaten. Momenteel zijn de appels scherp geprijsd met 40% korting. Wees er wel snel bij, want OP=OP.

 

Meer sfeer in de tuin met een vuurelement

Wil je op een andere manier meer sfeer creëren in de tuin? Neem dan eens een kijkje bij onze vuurelementen. Zo verkopen wij vuurtafels op gas, maar ook RVS lantaarns/windlichten. Deze vuurelementen zorgen ervoor dat je tuin ook in de avond er gezellig en knus uit ziet!

Wacht a.u.b.