Sierfruit

Sierfruit

Opzoek naar een unieke tuinaccessoire voor in de tuin? Waarom niet een prachtig stuk sierfruit? Met dit sierfruit kan je de leukste hoekjes creëren op het terras of in de woonkamer. Zet ze bij de loungehoek of naast een mooie plantenbak. Het kunst fruit is verkrijgbaar in diverse maten welke je kunt selecteren met bestellen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Sierfruit geeft lege plekken in de tuin een mooi gezicht

Met tuinaccessoires kun je een kille tuin veel meer sfeer geven. Lege hoekjes of een tuintafel kunnen aangekleed worden met sierfruit. De hoogglans appels en peren zorgen voor een compleet andere uistraling van de tuin. 'Ze zijn de kers op de taart'. Verkrijgbaar in diverse maten. Wil je een tuintafel of loungeset meer sfeer geven maar met een minder strakke uistraling kijk dan eens bij onze gelbranders of RVS lantaarns. Deze tuinaccessoires zorgen ervoor dat de tuin er ook in de avond gezellig en knus uit ziet.

Hoogglans

Hoogglans is er in vele vormen. Als je hier ook zo van houdt dan zijn de hoogglans antraciet-zwarte polyester plantenbakken of hoogglans zuiver witte plantenbakken een mooie aanvulling op jouw tuinterras.

Wacht a.u.b.