Royal Christmas | Ontdek de verschillende kerstbomen

Royal Christmas is onze vertrouwde leverancier als het gaat om kunstkerstbomen. Royal Christmas bestaat al sinds 1936 en de kunstkerstbomen worden in maar liefst 86 landen verkocht. Een Royal Christmas boom kan je dus overal op de wereld tegenkomen.

De kerstbomen van Royal Christmas zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De sublieme kwaliteit garandeert dat je vele jaren plezier hebt van je Royal Christmas kerstboom.

Royal Christmas

Het assortiment van Royal Christmas

Royal Christmas heeft een assortiment van ca. 400 kerstbomen, maar om de keuze makkelijker te maken hebben wij voor jou de mooiste geselecteerd! Het assortiment is afgestemd op de nieuwste modellen en de laatste kersttrends.

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom

De meest realistische kunstkerstboom uit het assortiment is de Royal Christmas Halmstad. Deze kunstkerstboom is gemaakt van een mix van PE/PVC. De Royal Christmas Halmstad ziet er zo levensecht uit dat je bijna vergeet dat je een kunstkerstboom in je woonkamer hebt staan.

De kunstkerstboom Royal Christmas Halmstad is verkrijgbaar vanaf €159,95. Je kunt de Royal Christmas Halmstad aanschaffen in 5 verschillende afmetingen, variërend van 150 cm tot 360 cm hoog. Voor ieder huis is de perfecte afmeting te vinden! De Royal Christmas Halmstad is voorzien van ingebouwde ledverlichting. Zo hoef je de lampjes niet meer uit de knoop te halen!

Royal Christmas Bergen kunstkerstboom

Wanneer je iets minder ruimte hebt in je woonkamer is de Royal Christmas Bergen de ideale kerstboom voor jou. Deze slanke kunstkerstboom neemt minder plek in en is net als de Halmstand gemaakt van PE/PVC. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling.

De kunstkerstboom Royal Christmas Bergen is verkrijgbaar vanaf €189,95. Ook deze kunstkerstboom is voorzien van ledverlichting. Hoe handig is dat! De Bergen kunstkerstboom is verkrijgbaar in 3 hoogtes: 180cm, 210cm en 240cm.

kunstkerstboom

Royal Christmas Victoria kunstkerstboom

Een meer traditionele kunstkerstboom is de Royal Christmas Victoria. Deze boom heeft zeer volle takken en is gemaakt van de beste materialen. Deze boom loopt wat spitser naar de top en heeft geen uitstekende takken.

De kunstkerstboom Royal Christmas Victoria is verkrijgbaar vanaf €164,95 en is net zoals de andere kunstkerstbomen voorzien van ingebouwde ledverlichting. Je kunt bij de Victoria kunstkerstboom kiezen uit 4 formaten: 150 cm, 180 cm, 210 cm en 240 cm.

Royal Christmas Spitsbergen kunstkerstboom

Een nieuwkomer in onze 2021 collectie is de Royal Christmas Spitsbergen. Deze kunstkerstboom lijkt direct uit Noorwegen te komen! Hij heeft namelijk een levensechte en natuurgetrouwe uitstraling. De kunstkerstboom heeft hier en daar wat uitstekende takken, wat ten goede komt van de natuurlijkheid. 

De Royal Christmas Spitsbergen heeft als enige boom in onze collectie geen ingebouwde ledverlichting. Hij is verkrijgbaar in 6 verschillende hoogtes, variërend tussen 150cm en 360cm. Bij de Spitsbergen 150cm, 180cm en 210cm ontvang je tijdelijk een gratis opbergtas. Deze kunstkerstboom is verkrijgbaar vanaf €129.

Royal Christmas Canberra Flock kunstkerstboom

Voor wie net even wat anders wilt is er de Royal Christmas Canberra Flock. De boom is bedekt met een laagje sneeuw en tovert jouw huis om tot een waar winterwonderland!

De Royal Christmas Canberra Flock is verkrijgbaar vanaf €264 en in drie verschillende hoogtes: 180cm, 210cm en 240cm.

Royal Christmas Dakota Outdoor kunstkerstboom

Vergeet ook je buitenomgeving niet klaar te maken voor kerst! Royal Christmas heeft daar de perfecte oplossing voor, namelijk de Dakota buitenkerstboom. Deze kunstkerstboom heeft een bredere voet, waardoor hij ook buiten stevig op zijn plek blijft staan. Deze buiten kerstboom is verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 210cm, 240cm en 270 cm. Je shopt de Royal Christmas Dakota al vanaf €229.

De kunstkerstbomen van Royal Christmas met LED verlichting

Bijna alle de kunstkerstbomen van Royal Christmas zijn voorzien van LED lichtjes. Dit betekent nooit meer gehannes met het in- en uithalen van de lampjes. De LED lampjes hebben mooi warm wit licht, het ongezellige witte licht van vroeger is al lang verleden tijd.

Bedien de verlichtingn met de handige smartadapter

Sinds 2020 hebben alle Royal Christmas kunstkerstbomen een handige nieuwe functie, de smartadapter. Bestuur de verlichting van je kerstboom nu gemakkelijk met de speciale Royal Christmas app. De app is te downloaden voor alle Android/IOS toestellen en de adapter verbind je gemakkelijk via Bluetooth. Met de Royal Christmas app kan je de verlichting van je kerstboom makkelijk bedienen, dim het licht, timer aan/uit, de verlichting laten knipperen, Waves, Sequential, Slo-Glo, Slow fade. Het kan allemaal en de app biedt nog veel meer mogelijkheden.

Bekijk hier al onze kunstkerstbomen