Royal Christmas | Ontdek de verschillende kerstbomen

Royal Christmas is onze vertrouwde leverancier als het gaat om kunstkerstbomen. Royal Christmas bestaat al sinds 1936 en de kunstkerstbomen worden in maar liefst 86 landen verkocht. Een Royal Christmas kunstkerstboom kan je dus overal op de wereld tegenkomen. De kunstkerstbomen van Royal Christmas zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De sublieme kwaliteit garandeert dat je vele jaren plezier hebt van je Royal Christmas kerstboom.

Royal Christmas kunstkerstboom en kerstbomen

De kerstbomen van Royal Christmas

Royal Christmas heeft een assortiment van ca. 400 kunstkerstbomen. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij voor jou de mooiste geselecteerd! Het assortiment is afgestemd op de nieuwste modellen en de laatste kersttrends.

1. Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom

De meest realistische kunstkerstboom uit het assortiment is de Royal Christmas Halmstad. Deze kunstkerstboom is gemaakt van een mix van PE/PVC. De Royal Christmas Halmstad ziet er zo levensecht uit dat je bijna vergeet dat je een kunstkerstboom in je woonkamer hebt staan.

De kunstkerstboom Royal Christmas Halmstad is verkrijgbaar vanaf €170. Je kunt de Royal Christmas Halmstad aanschaffen in 2 verschillende hoogtes: 180 cm en 210 cm. Perfect voor het gemiddelde Nederlandse en Belgische huis. De Royal Christmas Halmstad is voorzien van ingebouwde ledverlichting. Zo hoef je de lampjes niet meer uit de knoop te halen.

Royal Christmas kunstkerstboom met versiering

Royal Christmas Victoria kunstkerstboom

Een meer traditionele kunstkerstboom is de Royal Christmas Victoria. Deze kerstboom heeft zeer volle takken en is gemaakt van de beste materialen. Deze kerstboom loopt wat spitser naar de top en heeft geen uitstekende takken.

De kunstkerstboom Royal Christmas Victoria is verkrijgbaar vanaf €140 en is net zoals de andere kunstkerstbomen voorzien van ingebouwde ledverlichting. Je kunt bij de Victoria kunstkerstboom kiezen uit 3 formaten: 150 cm, 180 cm en 210 cm.

Royal Christmas Spitsbergen kunstkerstboom

Naast alle kerstbomen met ingebouwde ledverlichting, hebben we er ook eentje in onze collectie zonder verlichting: de Royal Christmas Spitsbergen. Deze kunstkerstboom lijkt direct uit Noorwegen te komen! Hij heeft namelijk een levensechte en natuurgetrouwe uitstraling. De kunstkerstboom heeft hier en daar wat uitstekende takken, wat ten goede komt van de natuurlijkheid. 

De Royal Christmas Spitsbergen is verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes, variërend tussen 150cm en 360cm. Deze Royal Christmas kunstkerstboom is verkrijgbaar vanaf €119.

Royal Christmas Dakota Outdoor kunstkerstboom

Vergeet ook je buitenomgeving niet klaar te maken voor kerst! Royal Christmas heeft daar de perfecte oplossing voor, namelijk de Dakota buitenkerstboom. Deze kunstkerstboom heeft een bredere voet, waardoor hij ook buiten stevig op zijn plek blijft staan. Deze buiten kerstboom is verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 210 cm en 240 cm. Je shopt de Royal Christmas Dakota al vanaf €185.

De kunstkerstbomen van Royal Christmas met ledverlichting

Bijna alle de kunstkerstbomen van Royal Christmas zijn voorzien van ledverlichting. Dit betekent nooit meer gehannes met het in- en uithalen van de lampjes. De LED lampjes hebben mooi warm wit licht, het ongezellige witte licht van vroeger is al lang verleden tijd.

Bedien de verlichtingn met de handige smartadapter

Sinds 2020 hebben alle Royal Christmas kunstkerstbomen een handige nieuwe functie, de smartadapter. Bestuur de verlichting van je kerstboom nu gemakkelijk met de speciale Royal Christmas app. De app is te downloaden voor alle Android/IOS toestellen en de adapter verbind je gemakkelijk via Bluetooth. Met de Royal Christmas app kan je de verlichting van je kerstboom makkelijk bedienen, dim het licht, timer aan/uit, de verlichting laten knipperen, Waves, Sequential, Slo-Glo, Slow fade. Het kan allemaal en de app biedt nog veel meer mogelijkheden.

Bekijk hier alle Royal Christmas kunstkerstbomen