Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 81 tot 86 (totaal 86)

Pagina

Cortenstaal plantenbak Maroon 120x30x40 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Bestelling en levering bloembak
Alles is keurig volgens afspraak geleverd.

Review door: Rolf / Datum: 02-09-2016

Nesling Dreamsail schaduwdoek ∆ 4m.

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Nesling Dreamsail
Het voldoet helemaal aan mij verwachting.

Verzorging van Tuin-online is perfekt.

Snelle verzending/bezorging.

Een aanbeveling waard.

Review door: Grads Fuhler / Datum: 22-06-2016

RVS lantaarn 16x17x39 cm. met hartjes

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Tuinlantaarn
Een hele mooie lantaarn verhouding
prijs en een goeie dienstverlening van Tuin-online

Review door: L v. d. Weerd / Datum: 21-04-2016

Rengo XL tuinhaard Ø42x145 cm. Zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Rengo SL tuinhaard
Dear Sirs,

the service and support from tuin-online was perfect.

I recommend this supplier 100 %.

Kind regards

Adrian Steurer

Review door: Adrian Steurer / Datum: 01-04-2016

RVS lantaarn 18x18x70 cm.

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
RVS lantaarn
Prachtige lantaarn, mooi strak van vorm. De service van tuin-online is geweldig. Je wordt van elke handeling op de hoogte gehouden, bestelling ontvangen, verpakt, aangeboden aan postnl, levering postnl, en de bevestiging dat je bestelling hebt ontvangen. Maakt nog maar zelden mee dat het zo perfect is geregeld. Het is iedereen aan te raden als je iets wil kopen, want tuin-online staat voor geweldige service. Dat heeft zeker een dikke pluim verdiend.

Review door: Elly / Datum: 24-01-2014

Polyester plantenbak 70x70x70 cm

Ervaring met Tuin-online
Dit is de tweede keer dat wij bakken bestellen bij Peter. Zijn prijzen zijn redelijk en wat hij beloofd doet hij. Het product is mooi en de bakken staan goed op ons dakterras. Indien ik een aanbeveling zou mogen doen dan is Tuin-Online het bedrijf dat die aanbeveling waard is. Niet alleen door de goede service maar ook door het aangename contact, de snelle beantwoording van vragen. Een goed voorbeeld van modern zaken doen.

Hans Bergsma
Tilburg

Review door: Hans / Datum: 29-05-2013

Reviews 81 tot 86 (totaal 86)

Pagina