1 items

Filters
Selectie verfijnen

Bekijk alle steigerhouten plantenbakken

Je kunt er bijna niet meer omheen: steigerhout! Op Tuin-online.nl vind je een ruim aanbod aan steigerhouten plantenbakken. We hebben twee soorten steigerhouten plantenbakken: oud steigerhouten plantenbakken en zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken.

 

Onze oud steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van oud steigerhout wat gebruikt is in de bouw. Hierdoor is iedere bak uniek. De steigerhouten plantenbakken zijn vakkundig voor je in elkaar gezet en geven je tuin een industriële uitstraling. Onze zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van nieuw steigerhout. Alle plantenbakken zijn voorzien van een mooie afwerking en anti-worteldoek. Daarnaast zijn alle steigerhouten plantenbakken vorstbestendig, waardoor je ze het hele jaar buiten kunt laten staan.

Lees meer

Items 1-1 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Nieuw

    Oud steigerhouten plantenbak 100x40x100 cm

     253,00
    ca. 10 werkdagen
    Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Luxe afgewerkte steigerhouten plantenbakken

Geef steigerhout een tweede leven! Het steigerhout van de 'oud steigerhouten plantenbakken' zijn echt gebruikt in de bouw. Als je een plantenbak bij ons koopt, geef je het hout een mooie tweede leven. De zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van nieuw steigerhout.

 

De steigerhouten plantenbakken worden luxe afgewerkt en zijn allen voorzien van anti-worteldoek. De plantenbakken zijn vorstbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. 

Maatwerk steigerhouten plantenbakken

Niet de maat gevonden die je zocht? Dan kunnen wij een oud steigerhouten plantenbak of zwarte steigerhouten plantenbak voor jou op maat maken. Bij een vierkante steigerhouten plantenbak kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 centimeter tot en met 120x120x120 centimeter. Wil je een rechthoekige steigerhouten plantenbak? Dan kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 cm tot en met 120x200x100 cm. Naast een andere maatvoering kun je kiezen voor het toevoegen van verzonken wielen (mogelijk tot en met 100x100) en het laten verwijderen van de bodem.