Planten aan de muur: kies je voor echte planten of kunstplanten?

Is jouw interieur toe aan iets nieuws? Hou je van groen maar heb je geen groene vingers? Kies dan voor onze plantenschilderijen of kunsthagen voor aan de muur. Een echte eye-catcher voor in je slaapkamer, woonkamer of andere kamer in huis of in je tuin. Onze plantenschilderijen en kunsthagen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo hebben we dus voor elk interieur en exterieur een passend product. Maar kies je nu voor echte planten aan de muur of voor kunstplanten aan de muur?

Echte planten aan de muur

Met de LivePicture plantenschilderijen van Mobilane, creëer je binnen no time een groene oase in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in je huis. De LivePicture kun je voorzien van echte planten die maar één keer in de 4 tot 6 weken water nodig hebben. De ingebouwde waterindicator geeft dit ook aan. Zo kun je dus nooit vergeten de planten water te geven en geniet je er langer van!

Het LivePicture plantenschilderij voor aan de muur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en leverbaar met of zonder plantjes. Je kunt zelfs kiezen voor een modulair systeem, waarmee je zelf je plantenwand kunt creëren.

 

Bekijk hier de LivePicture plantenschilderijen

 

Kunstplanten aan de muur

Geen groene vingers? Kies dan voor onze kunsthagen aan de muur. Onze kunsthagen hebben geen onderhoud nodig en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en met en zonder lijst. Met onze kunsthagen van 50x50 cm of 100x100 cm kun je zelfs een hele muur bekleden in je huis of bedrijfspand. Voor een chiquere uitstraling kun je kiezen voor de plantenschilderijen. Deze hang je makkelijk aan de muur, hebben een mat-zwarte lijst en je hebt keuze uit verschillende soorten hagen.

Met onze kunsthagen van 50x50 cm of 100x100 cm, kun je een hele muur bekleden. Zo creëer je binnen no-time een jungle vibe in je huis of bedrijfspand. Je bevestigd de hagen gemakkelijk aan elkaar d.m.v. tie-wraps of ijzerdraad. Hoe de kunsthagen aan de muur te bevestigen, laten we aan jou over. Dit kan op veel verschillende manieren, afhankelijk van het soort materiaal muur.

 

Bekijk hier onze kunsthagen voor aan de muur