3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 29.00 -  40.00
 40.00
 29.00
Harmonica hagen

Harmonica hagen: maak ze eenvoudig breder of hoger!

De harmonica kunsthagen zijn perfect om in de tuin of op het balkon te gebruiken. Door ze uit te rekken kun je ze eenvoudig breder en minder hoog maken. Ze zijn praktisch, mooi en in verschillende haagsoorten verkrijgbaar.

 

Heb je een vraag over de harmonica hagen? Stel ze aan ons! Je kunt onze klantenservice per mail, chat of telefonisch bereiken.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Nieuw

  Uitschuifbare harmonica kunsthaag Gardenia 200x100 cm

   39.95
  Najaar 2023
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Nieuw

  Uitschuifbare harmonica kunsthaag Laurierbes 200x100 cm

   39.95
  December
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Nieuw

  Uitschuifbare harmonica kunsthaag Dikkemanskruid 200x100 cm

   29.95
  Najaar 2023
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Voeg meer sfeer aan je buitenplaats toe

Je balkon, zitplek in de tuin of een saaie buitenmuur wat gezelliger maken? Dat doe je in een handomdraai met een uitschuifbare harmonica kunsthaag! De harmonica hagen zijn verkrijgbaar in verschillende haagsoorten en kun je super makkelijk breder of hoger maken. Dat doe je door aan het uiteinde te trekken. We hebben de volgende haagsoorten in onze collectie:

 

Het monteren van de harmonica haag

Het monteren van de harmonica haag heb je in een paar minuten gedaan. Je kunt hem namelijk bevestigen door middel van tie-wrap of ijzerdraadje. Let op dat wanneer je de harmonica haag helemaal uitrekt, je er wel doorheen kunt kijken. Door de harmonica haag tegen een donkere achtergrond te plaatsen of gebruik te maken van een achtergronddoek, lijkt de harmonica haag ook voller en dikker.

De harmonica haag binnen of buiten gebruiken? Allebei kan!

Dankzij de Uv-bestendige laag op de bladeren kun je de harmonica haag ook buiten gebruiken. Deze Uv-bestendige laag zorgt ervoor dat de bladeren niet snel verkleuren wanneer hij in de volle zon hangt. Je kunt de harmonica haag natuurlijk ook in huis gebruiken.

Bestel jouw uitschuifbare harmonica kunsthaag vandaag nog

Bij Tuin-online.nl kun je eenvoudig verschillende uitschuifbare harmonica kunsthagen bestellen. Wil je de harmonica kunsthaag eerst zien voordat je hem betaald? Kies dan voor een van onze achteraf betaalmethodes, zoals Klarna.

 

Daarnaast zijn we aangesloten bij Trusted Shops. Via deze externe partij kun je jouw bestelling met één klik op de knop verzekeren. Klik op de pop-up rechts in beeld met “Kopersbescherming” om hier meer over te lezen.