7 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 1,00 -  37,00
 37,00
 1,00
Kunstgras

Kunstgras kopen? Geschikt voor tuin, terras en balkon!

Is het gras altijd groener aan de overkant? Vanaf nu niet meer! Met ons kunstgras heb je altijd een stralend groen gazon in je tuin, op je balkon of dakterras. Het kunstgras van Tuin-online.nl is verkrijgbaar in verschillende typen en voor verschillende doeleinden. Of je het nu neerlegt voor de sier of voor lichte sport, het kan allemaal! 

 

Het bestellen van kunstgras is hartstikke eenvoudig. Voer de gewenste vierkante meter in en bestel direct de juiste hoeveelheid. Kies daarnaast voor een van de bijproducten, zoals kunstgraslijm of de graspennen en maak het plaatje compleet. Heb je een vraag over het kunstgras van onze website? Neem dan contact op met onze kunstgras-experts!

 

Let op dat het kunstgras pas leverbaar is vanaf 10m2.

Lees meer

Items 1-24 of 7

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Nieuw

  Kunstgras Frans Hals super zacht hoog speelgras per m²

   36,95
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Nieuw

  Kunstgras Rembrandt hoog kunstgras voor lichte sport per m²

   29,95
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Nieuw

  Kunstgras Vermeer middelhoog en stevig kunstgras per m²

   25,95
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Nieuw

  Kunstgras Van Gogh kort kunstgras voor tuin, balkon en dakterras per m²

   22,95
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Nieuw

  Kunstgras stabilisatiedoek

   3,95
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Nieuw

  Kunstgras graspen

   1,50
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Nieuw

  Kunstgras lijmband

   31,95
  2-4 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
No more product

Welk type kunstgras past bij mij? 

Je vindt in deze categorie 4 soorten kunstgras: Frans Hals, Rembrandt, Van Gogh en Vermeer. Ieder type kunstgras heeft zijn eigen kwaliteiten.

 

Zo is het kunstgras Frans Hals super zacht en is het wel 40mm hoog! Het kunstgras Frans Hals voelt fijn aan en bestaat net zoals de andere typen kunstgras uit verschillende groentinten. Het Kunstgras Rembrandt is met een hoogte van 35mm, 5mm korter dan het kunstgras Frans Hals en voelt iets minder zacht aan. Daardoor is het perfect voor het beoefenen van een lichte sport, zoals badminton. Het kunstgras Vermeer valt met een hoogte van 28mm in de middelhoge categorie kunstgras. Het kunstgras Vermeer voelt stevig aan. Het kunstgras Van Gogh is met 20mm hoogte het kortste kunstgras uit onze collectie. Het kunstgras voelt door de lage grassprieten wat harder en steviger aan dan de andere soorten.

Top-kwaliteit kunstgras van Tuin-online.nl

Het kunstgras van Tuin-online.nl is UV-bestendig, lood en cadmiumvrij en milieu verdraagzaam. Hierdoor kun je het kunstgras zonder problemen in je tuin neer leggen! Je hoeft ook niet bang te zijn dat je grote waterplassen op het kunstgras krijgt, alle soorten kunstgras laat namelijk tot wel 60 liter per minuut door!

 

Het kunstgras wordt geleverd op rollen van 4 meter, zodat je een prachtig geheel in de tuin hebt liggen. 

Eenvoudig kunstgras aanleggen in je tuin, op je balkon of (dak)terras! 

Wil je in jouw tuin, op je balkon of (dak)terras ook kunstgras aanleggen? In 8 eenvoudige stappen kun je dit doen! Zo begin je bij het stabiliseren van de ondergrond, waarop je vervolgens het stabilisatiedoek neerlegt. Daarna kun je het kunstgras op maat snijden met een stanleymes en vervolgens met elkaar verlijmen. Zet uiteindelijk het kunstgras vast met grondpennen, borstel het gras en strooi droog kwartszand over het gras. En voilà, je bent klaar!

 

Wil je deze 8 stappen uitgebreid doorlezen? Lees dan ons informatieve artikel 'Kunstgras aanleggen in 8 eenvoudige stappen'.

Bestel vertrouwd je kunstgras online

Bij Tuin-online.nl kun je vertrouwd en veilig shoppen. Jouw bestelling is namelijk met één klik op de knop gratis verzekerd tot €2.500 via Trusted Shops. Daarnaast kun je ook bij bedragen tot €1.500 kiezen voor achteraf betalen met Afterpay.

 

Je ontvangt op de kunstgrasrollen 10 jaar fabrieksgarantie op UV-bestendigheid en het loslaten van de vezels. 

Wacht a.u.b.