Konstsmide verlichting voor binnen en buiten

Konstsmide kerstverlichting voor buiten en binnen

Mooie en magische kerstverlichting is niet meer weg te denken uit het huis en de tuin anno 2022. Een van de grootste spelers op de markt omtrent kerstverlichting is Konstsmide. Konstsmide is een gevestigde naam met meer dan 60 jaar ervaring. Tijdens de donkere winterse avonden zorgt de verlichting van Konstsmide voor de nodige gezelligheid. We verkopen een zeer divers assortiment Konstsmide kerstverlichting. Denk hierbij aan Led-kerstfiguren, netverlichting, lichtdecoratie en voor binnen heeft Konstsmide nostalgische sneeuwlantaarns en hippe LED lantaarns. Benieuwd welke kerstverlichting het beste bij jou past? Je leest het hieronder!

Bekijk alle kerstverlichting

Konstsmide kerstverlichting voor buiten

Konstsmide kerststerren

Lang geleden volgden drie wijzen uit het oosten een ster hoog aan de hemel. Deze ster wees hen de plek waar het kindje Jezus geboren was. De ster heeft daarom tot de dag vandaag een symbolische waarde tijdens de kerstperiode. De LED-sterren van Konstsmide zijn er in verschillende uitvoeringen. De sterren zijn de perfecte decoratie voor je raam tijdens het Advent- en kerstseizoen. De warme verlichting fonkelt je in de avond van ver toe.

Konstsmide lichtsnoer met kerstfiguren

Breng het kerstsprookje tot leven met de Konstsmide LED kerstfiguren aan lichtsnoer. Deze vrolijke bende laat je tuin stralen, maar staat ook heel leuk binnen op bijvoorbeeld je vensterbank. Elk kerstfiguren snoertje is voorzien van 5 leuke figuurtjes. Zo hebben we schattige baby pinguïns, stoere ijsberen, vrolijke vogels en sprookjesachtige rendieren. Voor ieders wat wils!

Konstsmide

Konstsmide kerstdecoratie voor binnen

Konstsmide LED sneeuwlantaarns

Je huis is tijdens de kerstperiode niet compleet zonder de nostalgische LED sneeuwlantaarns van Konstsmide. Deze sprookjesactige Konstsmide sneeuwlantaarns zorgen er gegarandeerd voor dat het kind in je wordt losgelaten heel even voelt het alsof je in een magisch kerstsprookje bent beland. Laat je elke dag tijdens de Advent periode betoveren door de dansende sneeuwvlokjes en de leuke kersttafereeltjes.

De tafereeltjes zijn heel divers, de gezellige kerstman is uiteraard van de partij, maar ook vrolijke peperkoekmannetjes en een zingend stelletje uit het bekende verhaal van Charles Dickens. Er zit sowieso een magisch tafereel naar smaak tussen.

Konstsmide

LED glazen lantaarns

De luxe glazen lantaarns met LED lichtsnoer van Konstsmide zijn een eye-catcher in je huis. Deze lantaarn heeft een modern uiterlijk en brengen direct sfeer en gezelligheid.

Shop kerstverlichting eenvoudig online

Vermijd de drukte voor en tijdens de feestdagen en shop je kerstverlichting eenvoudig online! Hoe kan dat nu beter dan bij de specialist? Is de kerstverlichting op voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:30? Dan heb je het de volgende dag al in huis. Zo versier je jouw huis in een handomdraai.