Konstsmide

Dit jaar nieuw in ons assortiment is het Zweedse kwaliteitsmerk Konstsmide. Konstsmide kenmerkt zich met tijdloze klassiekers tot aan innoverende nieuwe trends.

Konstsmide is inmiddels een gevestigde naam met meer dan 60 jaar ervaring. Tijdens de donkere winterse avonden zorgt de verlichting van Konstsmide voor de nodige gezelligheid. We verkopen een zeer divers assortiment Konstsmide kerstverlichting. Denk aan: Led kerstfiguren, netverlichting, lichtdecoratie en voor binnen heeft Konstsmide nostalgische sneeuwlantaarns en hippe LED lantaarns.

Kerstverlichting voor buiten

Netverlichting

Wanneer je in je tuin een boompje of struik hebt staan en je vindt dat deze wel iets opgefleurd mag worden voor de kerstdagen, dan heeft Konstsmide hier de perfecte oplossing voor. Met netverlichting tover je in een paar seconde je saaie struik om in een waar lichtspektakel.

Kerststerren

Lang geleden volgde drie wijzen uit het oosten een ster hoog aan de hemel die hen wees naar de plek waar het kindje jezus geboren was. De ster heeft daarom tot de dag vandaag een symbolische waarde tijdens de kerstperiode.

De LED sterren van Konstsmide zijn er in verschillende uitvoeringen. De sterren zijn de perfecte decoratie voor je raam tijdens het Advent- en kerstseizoen. De warme verlichting fonkelt je in de avond van ver toe.

Lichtsnoer met kerstfiguren

Breng het kerstsprookje tot leven met de Konstsmide LED figuren aan lichtsnoer. Deze vrolijke bende laat je tuin stralen, maar staat ook heel leuk binnen op bijvoorbeeld je vensterbank. Elk snoer is voorzien van 5 leuke figuurtjes, zo hebben we schattige baby pinguïns, stoere ijsberen, vrolijke vogels en sprookjesachtige rendieren.

 

Konstsmide

Kerstdecoratie voor binnen

LED sneeuwlantaarns

Je huis is tijdens de kerstperiode niet compleet zonder de nostalgische LED sneeuwlantaarns van Konstsmide. Deze sprookjesactige Konstsmide sneeuwlantaarns zorgen er gegarandeerd voor dat het kind in je wordt losgelaten heel even voelt het alsof je in een magisch kerstsprookje bent beland. Laat je elke dag tijdens de Advent periode betoveren door de dansende sneeuwvlokjes en de leuke kersttafereeltjes.

De tafereeltjes zijn heel divers, de gezellige kerstman is uiteraard van de partij, maar ook vrolijke peperkoekmannetjes en een zingend stelletje uit het bekende verhaal van Charles Dickens. Er zit sowieso een magisch tafereel naar smaak tussen.

LED glazen lantaarns

De luxe glazen lantaarns met LED lichtsnoer van Konstsmide zijn een eye-catcher in je huis. Deze lantaarn heeft een modern uiterlijk en brengen direct sfeer en gezelligheid.

Konstsmide