Filters
Selectie verfijnen

Kunstkerstboom kopen? Kunstkerstboom met verlichting en zonder

Profiteer van 15% korting op alle Royal Christmas kunstkerstbomen!
Profiteer van 20% korting op de Royal Christmas Spitsbergen kunstkerstboom!

Het opruimen van naalden en het uit elkaar halen van kerstverlichting is vanaf nu verleden tijd! Met een kunstkerstboom van Royal Christmas kun je optimaal genieten van het kerstseizoen. De kunstkerstbomen (met en zonder ledverlichting) van tegenwoordig zijn haast niet meer van echte kerstbomen te onderscheiden. Daarnaast zijn ze in een mum van tijd op te zetten! Ontdek de collectie hieronder en vind de kunstkerstboom die bij jouw interieur past. Bij de meeste kunstkerstbomen uit onze collectie is de ledverlichting ingebouwd. Hierdoor kun je nog makkelijker en sneller de kunstkerstboom opzetten.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Kunstkerstboom kopen? Vind hier de beste kunstkerstboom aanbiedingen

Wil je geen gedoe meer met naalden op de grond? En geen gedoe met lampjes uit de knoop halen? Dan ben je bij Tuin-online.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je namelijk veel verschillende kunstkerstbomen van Royal Christmas met ingebouwde verlichting. We verkopen ook een kunstkerstboom zonder ingebouwde verlichting, namelijk de Royal Christmas Spitsbergen.

 

Wanneer je jouw kunstkerstboom op tijd besteld geniet je van hoge kortingen! De aanbiedingen van de kunstkerstbomen kunnen verschillen per week, dus houd de website goed in de gaten. De actie die nu loopt is 10% korting op alle Royal Christmas kunstkerstbomen.

Welke hoogte moet ik kiezen voor een kunstkerstboom?

De Royal Christmas kunstkerstbomen staan voor kwaliteit en gaan vele kerstseizoenen mee. De kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Heb je bijvoorbeeld niet zoveel ruimte in huis? Kies dan voor een kunstkerstboom van 150 cm hoog. Heb je een ‘normale’ hoogte in huis? Bekijk dan onze modellen van 180 en 210 cm hoog. Heb je veel ruimte in huis en is je plafond bovengemiddeld hoog? Kies dan voor de eye-catchers van 240 cm, 300 cm of zelfs 360 cm hoog!

 

Weet je niet welke hoogte kunstkerstboom je moet kiezen? Houd een afstand aan van 30 à 40 cm tussen de top van de boom en het plafond. 5 andere tips voor het kiezen van de juiste kunstkerstboom vind je hier.

De verschillende soorten kunstkerstbomen met verlichting en zonder

In onze collectie vind je 6 verschillende soorten kunstkerstbomen: Victoria, Bergen, Hamstad, Spitsbergen, Canberra Flock en de Dakota. 

 

  • Kunstkerstboom Victoria: De kunstkerstboom Victoria straalt een en al gezelligheid uit. De speelse takken geven de kunstkerstboom een volle look. Je kunt de kunstkerstboom Victoria aanschaffen in 4 verschillende hoogtes: 150 cm, 180 cm, 210 cm of 240 cm. De kunstkerstboom Victoria is standaard voorzien van verlichting.
  • Kunstkerstboom Bergen: Deze smalle kunstkerstboom heeft een smallere voet dan de andere kunstkerstbomen. De Bergen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 180 cm, 210 cm en 240 cm. Afhankelijk van de grootte heeft deze kunstkerstboom tussen de 300 en 450 ledlampen.
  • Kunstkerstboom Halmstad: Een prachtige kunstkerstboom met een levensechte uitstraling. Deze kunstkerstboom heeft tussen de 200 en 450 ingebouwde ledlampen, afhankelijk van de grootte. Deze kunstkerstboom is verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes: 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm en dit jaar zelfs in 360 cm. 
  • Kunstkerstboom Spitsbergen: Deze kunstkerstboom is dit jaar nieuw in de collectie van Tuin-online.nl. In tegenstelling tot de andere kunstkerstbomen heeft deze kerstboom geen ledverlichting. Deze kun je er zelf nog naar wens inhangen. Deze kunstkerstboom is in 6 verschillende hoogtes verkrijgbaar: 150 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm, 300 cm en 360 cm.
  • Kunstkerstboom Canberra Flock: Met deze kunstkerstboom heb je het gevoel dat het binnen heeft gesneeuwd! Deze kunstkerstboom is heeft namelijk witte sneeuw op de takken liggen, waardoor je niet eens veel versiering nodig hebt! De kunstkerstboom met sneeuw is verkrijgbaar in 3 hoogtes: 180 cm, 210 cm en 240 cm.
  • Kunstkerstboom Dakota: Kunstkerstbomen zijn niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten! Dat bewijst de kunstkerstboom Dakota. Deze kunstkerstboom heeft wat spitsere takken en en stevige metalen voet voor buitengebruik. Deze kunstkerstboom is verkrijgbaar in twee hoogtes: 210 cm en 240 cm hoog.

Een complete kunstkerstboom met verlichting kopen?

Sta je ieder jaar ook weer lang te puzzelen hoe je de lampjes uit de knoop moet halen? Vanaf nu is dat verleden tijd! Bijna alle kunstkerstbomen van Tuin-online.nl zijn voorzien van ingebouwde led verlichting. Zo hoef je alleen nog maar de kerstboom op te zetten en de kerstballen erin te hangen!

 

De verlichting van de kunstkerstboom kun je eenvoudig bedienen via de gratis app die je voor Android en IOS kunt downloaden. Je kunt daarmee de kunstkerstboom via bluetooth verbinden op je smartphone. Afhankelijk van de kunstkerstboom kun je de verlichting aan/uit zetten, dimmen, een timer aan/uitzetten en de verlichting op verschillende manieren laten branden. Je kunt daarnaast ook de verlichting bedienen via de smartadapter die aan de stekker zit. Dus ook zonder smartphone is de verlichting te bedienen.

Kunstkerstboom zonder verlichting kopen? 

Naast de kunstkerstbomen met verlichting, hebben we ook een type kunstkerstboom zonder verlichting. Dat is de Royal Christmas Spitsbergen. De Royal Christmas Spitsbergen kunstkerstboom ziet eruit alsof hij zo uit Noorwegen is meegenomen. Deze kunstkerstboom zonder verlichting heeft speelse takken, is eenvoudig op te zetten en is verkrijgbaar in 6 verschillende formaten. Bij de 150 cm, 180 cm en 210 cm ontvang je nu tijdelijk een gratis opbergtas! Hierin kun je na het kerstseizoen de boom weer netjes in opbergen.

Over de Royal Christmas kunstkerstbomen

Royal Christmas is dé specialist op het gebied van natuurgetrouwe kunstkerstbomen. In het assortiment vind je veel verschillende Royal Christmas kunstkerstbomen. Zo is er voor iedere smaak een geschikte kunstkerstboom. Dankzij de opvouwbare constructie van de kunstkerstbomen kun je deze eenvoudig opzetten. De kunstkerstboom met verlichting bestaat namelijk uit 3 of 4 delen welke je alleen in elkaar hoeft te klikken. De takken van de kunstkerstboom zitten al aan de stam vast, dus deze vallen vanzelf naar beneden. Het enige wat je nog hoeft te doen is de takken netjes te buigen!

Kleine kerstboom, middel grote kerstboom of een grote kerstboom?

Wil je een kleine kunstkerstboom, middel grote kunstkerstboom of juist een grote kunstkerstboom in huis zetten? Bij Tuin-online.nl vind je het allemaal! Onze kunstkerstbomen variëren van 150 cm tot 360 cm. Ze zijn geschikt om in huis te plaatsen, in je winkel, kantoorpand en sommige kunstkerstbomen kunnen zelfs buiten worden geplaatst. 

 

Welke kunstkerstboom is het beste en het mooist?

Welke kunstkerstboom uit onze collectie het beste en het mooist is, hangt natuurlijk vooral af van je persoonlijke smaak. Alle kunstkerstbomen zijn zo gemaakt dat ze natuurgetrouw mogelijk zijn. De ene natuurlijk wel net iets meer dan de ander. De Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom is het meest natuurgetrouw en heeft hier en daar wat meer uitstekende takken.

Wanneer kun je een kunstkerstboom opzetten?

Heb je de kunstkerstboom al in huis, maar weet je niet zo goed wanneer je hem nu kunt opzetten? Over het algemeen wordt de (kunst)kerstboom na Sinterklaas opgezet, dus na 5 december. Door Corona zitten we steeds vaker en meer thuis, waardoor veel mensen ervoor kiezen om de kerstboom al in november op te zetten. Een beetje gezelligheid in huis kunnen we namelijk altijd wel gebruiken! 

Kunstkerstboom met sneeuw én verlichting

Wil je een kunstkerstboom met een extra touch? Kies dan voor de Royal Christmas kunstkerstboom Canberra Flock! Deze kunstkerstboom heeft besneeuwde takken en is al voorzien van verlichting