Ideeën voor jouw ideale schutting

Ben jij aan het kijken voor een nieuwe schutting, maar je weet niet welke mogelijkheden er allemaal zijn? Wij gaan je laten zien wat voor soorten schuttingen er zijn en wat voor schuttingen wij op onze website aanbieden misschien brengen we je wel op een goed idee.

1. Het modulaire schutting systeem

Het modulaire schutting systeem is een schutting die je zelf in elkaar kunt zetten door middel van losse panelen met een matte afwerking en hardhouten palen. De palen moeten minimaal een meter in de grond. Het modulaire schutting systeem geeft een moderne sfeer aan je tuin. Je kan zelf de hoogte en breedte van de schutting bepalen. Deze schutting is bestendig tegen alle weersomstandigheden.

Schutting systeem

2. Makkelijk te onderhouden kunsthagen

Je hebt veel mooie hagen, maar echte hagen hebben onderhoud nodig. De kunsthagen die wij onder andere ook op onze website aanbieden zijn heel gemakkelijk te onderhouden. Je hoeft de kunsthagen alleen maar af te stoffen.

De kunsthagen zijn niet te onderscheiden van een echte haag. Onze kunsthagen zijn voorzien van UV-bescherming waardoor de kunsthagen zijn kleur lang blijft houden. Doordat het een kunsthaag is, is de haag het hele jaar door groen. Ook trekt een kunsthaag geen ongedierte aan.

kunsthagen_muur

3. Kant en klaar hagen

Naast de kunsthagen die wij verkopen, verkopen wij ook nog echte hagen. Wij bieden je kant en klaar hagen aan. Er zijn diverse soorten kant en klaar hagen. Om te bekijken welke haag bij jou past, raden we je aan om een kijkje te nemen op de website bij onze kant en klaar hagen. Je hoeft een kant en klaar haag maar twee maal per jaar te snoeien. Ook draagt de haag bij aan een gezond milieu.

In het groeiseizoen groeit de haag nog verder dicht, daardoor zit je heerlijk beschut in je tuin. Ook is de kant en klaar haag eenvoudig zelf te plaatsten in je tuin. Wil je weten hoe je een kant en klare heg plaatst? Bekijk dan even onze informatiepagina over hoe je een kant en klaar haag kunt plaatsen.

Hedera Helix Woerner 120x220 cm

4. Quickhedge hagen

Op onze website bieden wij je 28 diverse soorten kant en klaar haagsoorten van Quickhedge aan. Doordat we zoveel diverse soorten hagen hebben is er voor iedere tuin wel een haag te vinden. Je hebt een aantal hagen met raster. Dit zijn klimplanten.

5. Noistop geluidsschermen als ‘schutting’

Tenslotte bieden wij je een Noistop ‘schutting’ aan. Deze Noistop producten worden gebruikt als geluidsschermen, maar bijvoorbeeld de Noistop wood is goed te gebruiken als schutting en je hebt geen last meer van geluidsoverlast.

In ons assortiment hebben wij twee verschillende Noistop materialen. We hebben de Noistop wood, deze is erg goed te gebruiken als schutting en deze lijkt ook op een normale schutting. We hebben ook de Noistop steel, deze zier er meer uit als echt geluidsscherm aangezien het van staal is. De twee ‘schuttingen’ halveren het geluid, dus ideaal.

NoiStop wood deur in NoiStop wood omheining Voorkant NoiStop green deur