Hoe duur is een kunstkerstboom? Ontdek het hier

De beste kunstkerstboom shop je vertrouwd bij Tuin-online.nl!

"Hoe duur is een kunstkerstboom?". Dat is een vraag die vaak wordt gesteld. Wat de prijs is van een kunstkerstboom hangt van verschillende factoren af. Zo zijn er kunstkerstbomen te koop voor een paar tientjes en voor honderden euro's. Bij kunstkerstbomen geldt over het algemeen wel, hoe goedkoper de boom, hoe minder de kwaliteit/het aantal takken is. 

Hoe duur is een kunstkerstboom? 

Een kunstkerstboom is in veel verschillende prijsklassen te krijgen. Een kunstkerstboom van Tuin-online.nl heb je al vanaf €129,00 voor een 150 cm kunstkerstboom. Uiteraard is het wel belangrijk eerst voor je zelf na te gaan wat je precies wenst. Hoe hoog moet de kunstkerstboom zijn? Wil je ingebouwde LED verlichting of niet?

Voor een echte kerstboom betaal je al snel tientallen euro’s per jaar terwijl je voor een kunstkerstboom eenmalig een bedrag neerlegt en vervolgens jaren lang plezier van de kunstkerstboom hebt. Een kunstkerstboom gaat zeker meer dan 10 jaar mee, tel uit je winst!

Bekijk hier de kunstkerstbomen van Tuin-online.nl

De kunstkerstboom met de beste prijs-kwaliteit verhouding

Een kunstkerstboom is een investering voor een langere tijd. Je wilt natuurlijk wel zoveel mogelijk waar voor je geld! Wanneer je een kunstkerstboom uit een van de goedkopere segmenten kiest, let er dan op welke materialen er zijn gebruikt. Er namelijk zit veel kwaliteitsverschil tussen de kunstkerstbomen.

Bij aankoop van een Royal Christmas kunstkerstboom zit je echter altijd goed. Royal Christmas gebruikt hoogwaardig PE/PVC en alle kunstkerstbomen hebben een zeer natuurlijke uitstraling. 

De Royal Christmas Halmstad

Royal Christmas heeft het perfecte assortiment als het gaat om de beste prijs-kwaliteit verhouding. De topper uit assortiment is de Royal Christmas Halmstad.

De Royal Christmas Halmstad is bijna niet van echt te onderscheiden en is gemaakt van de beste materialen. De boom heeft natuurlijk ogende takken, wat hem een levensechte uitstraling geeft.

Een kunstkerstboom met LED verlichting?

Bij aanschaf zal je merken dat je wel iets meer kwijt ben voor een boom met LED verlichting, maar dit is het zeker waard! Ingebouwde LED verlichting zorgt voor gemak en nooit meer gehannes met lampjes! De LED verlichting in de boom is zeer duurzaam en gaat jaren mee. Energie besparend.

Kunstkerstbomen met  LED verlichting

  • Royal Christmas Halmstad, verkrijgbaar vanaf €143,95 voor een 150cm kunstkerstboom
  • Royal Christmas Victoria, verkrijgbaar vanaf €148,46 voor een 150cm kunstkerstboom
  • Royal Christmas Bergen, verkrijgbaar vanaf €170,10 voor een 180cm kunstkerstboom
  • Royal Christmas Canberra, verkrijgbaar vanaf €237,60 voor een 180cm kunstkerstboom
  • Royal Christmas Dakota voor buiten, verkrijgbaar vanaf €206,10 voor een 210cm kunstkerstboom

Bekijk hier al onze kunstkerstbomen zonder LED

Een kunstkerstboom zonder LED verlichting?

Toch liever een boom zonder LED verlichting? Dat kan natuurlijk ook! Als je kiest voor een boom zonder LED heb je zelf de vrijheid om de soort verlichting te kiezen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor gekleurde lampjes. We hebben één kerstboom zonder LED in het assortiment, maar dit is dan ook wel een absolute topper. De Royal Christmas Spitsbergen heeft al verschillende prijzen gewonnen.