Fairybell: ben jij er al bekend mee?

De afgelopen jaren heb je ze vast wel eens in meerdere tuinen zien staan: de Fairybell verlichte kerstbomen. De Fairybell verlichte kerstbomen zorgen voor een feestelijke, magische sfeer tijdens de feestdagen! Ben jij nog niet bekend met de Fairybell verlichte kerstbomen en vraag je je af wat Fairybell precies is? Op deze pagina vind je alle informatie over wat Fairybell precies is.

Wat is Fairybell

De unieke LED-kerstbomen van Fairybell brengen een feestelijke sfeer in jouw binnen-en buitenruimte waar vreugde, warmte en geluk samenkomen; het najaar seizoen op zijn best! De Fairybell collectie bestaat uit verschillende maten verlichte kerstbomen, LED lampjes en kleuren. Dit jaar zelfs met een groots meesterwerk met maar liefst 8000 LED lampjes! De Fairybell kerstbomen creëren een betoverend tafereel voor iedere soort locatie: voor-en achtertuin, balkon, terras en binnenruimte. Dankzij een nieuw, slim systeem zijn de bomen gemakkelijk op te zetten en af te breken.

Fairybell sinds 2018

De Fairybell collectie wordt sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. Na jarenlange ontwikkeling is een semiautomatische productielijn ontwikkeld, waardoor de productie terug gehaald kon worden naar de regio waar het allemaal begonnen is met Fairybell. Alle Fairybell modellen zijn vernieuwd en ge-updatet voor een betere gebruikservaring en levensduur. Dankzij een verbeterde Europese kwaliteitscontrole en gecontroleerd productieproces geeft Fairybell 3 jaar garantie op alle ‘Made in Holland’ Fairybell modellen.

 

De Fairybell verlichte kerstbomen

De Fairybell verlichte kerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je Fairybell verlichte kerstbomen met een hoogte van 800 (!) cm en 1500 LED lampjes. Heb je geen vlaggenmast? Geen probleem! Dan zijn de Fairybell All Surface verlichte kerstbomen perfect voor jou. Deze kerstboom is geschikt voor elke ondergrond en kun je dus makkelijk plaatsen op je balkon of in je tuin. Daarnaast kun je kiezen uit enkelkleurige lampjes, twinkelende lampjes en gekleurde lampjes. Zo voeg je dus aan elke tuin of op elk balkon een speels, feestelijk effect toe met de Fairybell verlichte kerstbomen.

Bekijk hier de Fairybell verlichte kerstbomen