Wandlamp

Wandlamp

Weinig ruimte in de tuin of een plek verlichten waar geen ruimte is om een lamp met een voet neer te zetten? Dan kunnen de wandlampen van tuin-online een uitkomst bieden. De wandlampen kunnen eenvoudig aan de muur of schutting worden bevestigd. Zo kun je bijvoorbeeld de voordeur verlichten, maar ook meer licht creëren bij je loungeset.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Verlichting in de tuin bij de deur of loungehoek

Wandlampen zijn enorm geschikt voor montage bij de voordeur of schuurdeur. Wanneer het donker is en je wilt het slot van de deur open draaien is het natuurlijk prettig als er een lamp hangt. Wandlampen kunnen ook gebruikt worden bij de zithoek. Ze kunnen eenvoudig geplaatst worden onder een overkapping voor extra verlichting, maar je kan ze ook gewoon tegen de muur of schutting monteren.

 

Dineren bij solarverlichting

In ons assortiment hebben we nu ook een aantal tuinlampen die werken op zonne-energie. Een deel daarvan is geschikt als tafellamp en kan prima op de tuintafel of loungeset geplaatst worden. Ook sommige modellen staande tuinlampen zijn geschikt om bij het loungeset te plaatsen. Daarnaast vind je bij ons nu ook hanglampen. Deze kunnen ook zorgen voor meer licht bij de zithoek. Hang ze bijvoorbeeld op aan een tak, pergola of parasol. Zo kun je in de zomer extra lang genieten van een diner in de tuin.

Wacht a.u.b.