Tafellamp

Tafellamp

De tafellampen van Gacoli hebben een RVS voet en een stijlvolle witte lampenkap. Ze zijn geschikt om het hele jaar door buiten te staan. De lampen halen energie uit daglicht en slaan deze op in een batterij. Hierdoor kan de LED-verlichting 's avonds branden. De lampen werken volledig draadloos waardoor er geen installatie of bekabeling nodig is.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Buiten eten bij tafelverlichting van Gacoli 

Gacoli ontwikkelde tuinlampen die werken op zonne-energie. Door middel van een ingebouwd Energy Management Unit wordt daglicht opgeslagen in een slimme batterij die ervoor zorgt dat de lampen draadloos kunnen werken op LED-verlichting. Ze ontwikkelenden een aantal tafellampen die dankzij een RVS voet eenvoudig op tafel of loungeset gezet kunnen worden. Dankzij de lampenkap brengen ze de warme 'huiskamersfeer' naar de tuin.

 

Solarlampen vs. 12Volt-systeem

Gacoli ontwikkelde ook hanglampen met een lampenkap. Ook deze lampen sluiten nadeloos aan op de trend 'het warme knusse huiskamer gevoel naar de tuin halen'. Daarnaast zijn er ook nog een aantal solar wandlampen en solar staande tuinlampen. Maar ook de tuinverlichting die werkt op 12V doet qua design niet onder voor de Gacoli tuinverlichting.

Wacht a.u.b.