Hanglamp

Hanglamp

In 2019 is er een trend in gang gezet waarbij we de knusse en warme sfeer van onze woonkamer willen doorzetten naar de tuin. De hanglamp komt voort uit deze trend. Met een hanglamp creëer je een gezellige spot in de tuin. De lampen kun je bevestigen aan een tak, maar bijvoorbeeld ook aan een parasol.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Gacoli hanglampen voor in de tuin

Er is al een tijdje sprake van de trend om 'het warme knusse huiskamer gevoel naar de tuin halen'. De tuinlampen die Gacoli ontwikkelde sluiten hier goed op aan. Zo vind je van Gacoli onder andere hanglampen met een lampenkap die je door middel van een touw of ketting op kan hangen aan een tak die boven de tuintafel hangt of aan het plafond van de tuinoverkapping. Hiermee creëer je een super sfeervolle spot in de tuin. De solar tuinlampen werken op zonne-energie en laden zichzelf op. Als de lamp niet genoeg daglicht kan opvangen kun je hem met de bijgeleverde oplader binnen 2 uur helemaal opladen. Ook kun je verlichting onder een parasol hangen. Liever een lamp aan de muur, schutting of overkapping monteren? De wandlampen kunnen eenvoudig bevestigd worden en zorgen voor licht bovaf boven.

 

Hangende kerstverlichting

Met kerst zijn het altijd de lampjes of sfeerverlichting die zorgen voor de gezelligheid in huis op deze donkere dagen. Fairybell ontwikkelde een gepatenteerd systeem waarmee je in een handomdraai een kerstboom van honderden of duizenden LED-lampjes als het ware aan een mast kan hangen. Je kan de lampjes net als een vlag omhoog hijsen en zo ontstaat er 's avonds een kerstboom van lampjes. 

Wacht a.u.b.