Filters
Selectie verfijnen
Hamulight buitenverlichting

Hamulight Plug & Play, in een handomdraai je gehele tuin verlicht

Het Hamulight Plug & Play systeem is een tuinverlichtingssyteem waarmee je al je Plug & Play lichtbronnen gemakkelijk op elkaar aansluit. Het Plug & Play systeem kenmerkt zich door veiligheid en de gemakkelijke installatie. Bekijk de verschillende lampen hieronder, kies de verlengsnoeren en kabelverbinders, en sluit hem aan met de Hamulight LED transformator.

Hulp nodig bij de instalatie van de Plug&Play verlichting? Lees hier de handleiding. 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Hamulight Plug & Play buitenverlichting voor je tuin 

Hamulight specialiseert zich in LED verlichting van hoogwaardige kwaliteit. Bij Hamulight ben je verzekerd van een optimale prijs-kwaliteit verhouding. 

Het Plug & Play systeem van Hamulight

Dankzij het handige Plug & Play kun je verschillende lampen met elkaar verbinden en een eenheid in je tuin creëren die precies bij jouw wensen past. De LED verlichting kenmerkt zich door optimale veiligheid en ultiem gemak. Dankzij het 24v laagspanningssysteem is de verlichting veilig in gebruik, ook voor spelende kinderen en loslopende huisdieren. 

 

Je verbindt de verschillende soorten lampen eenvoudig aan elkaar met het schroefsysteem. Voor de instalatie heb je nodig de kabelverbinders, verlengsnoeren en een transformator, deze kan je eenvoudig meebestellen via Tuin-online.nl

De  Hamulight verlichting installeren in 3 stappen

Je kunt de Hamulight tuinverlichting eenvoudig installeren in 3 stappen:

  • Stap 1: Bepaal de positie van de LED tuinverlichting
  • Stap 2: Verbind de lichtpunten met elkaar doormiddel van de kabels en kabelverbinders. Hiervoor maak je gebruik van het eenvoudige schroefsysteem. De kabels kunnen boven of onder de grond geplaatst worden.
  • Stap 3: Regel de verlichting en gewenste sfeer eenvoudig met de Hamulight app of schakelaar.

Het Humulight Plug & Play assortiment

Op Tuin-Online.nl vind je diverse soorten Hamulight Plug & Play buitenverlichting. Je hebt de keuze uit: grondspots, prikspots, wandlampen, staande lampen en vlonderlampen. Heb je vragen over de Hamulight buitenverlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.