1 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 71,00 -  72,00
 72,00
 71,00
Gacoli buitenverlichting

Gacoli buitenverlichting

Gacoli buitenverlichting zijn moderne tuinlampen die 100% op zonne-energie werken. Dankzij de innovatieve EMU (Energy Management Unit) slaat de buitenverlichting de energie uit daglicht op in een batterij. De EMU module bestaat uit zonnecellen, een batterij en warm witte LED-verlichting. De buitenverlichting is volledig draadloos. Tevens zul je aan deze buitenverlichting geen energiekosten hebben! Je kunt de Gacoli buitenverlichting het hele jaar door buiten laten staan.

Lees meer

Items 1-24 of 1

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. 10% korting

  Gacoli Runway No.1 solar

   79,95

   71,95

  Op voorraad
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
No more product

Gacoli buitenverlichting voor de tuin

Gacoli is het merk dat bekend staat om haar buitenverlichting met lampenkapjes. De buitenverlichting werkt volledig op zonne-energie en heeft dus vele voordelen:

 • De Gacoli buitenverlichting is compleet draadloos en gemakkelijk te plaatsen
 • Geen energiekosten doordat de buitenverlichting werkt op zonne-energie
 • Je hebt voor het plaatsen geen gereedschap nodig
 • Je hebt geen dure installatie of kabels nodig
 • Je kunt de tuinverlichting eenvoudig en veilig gebruiken door lage spanning
 • De tuinverlichting kan het hele jaar door buiten staan

Het innovatieve EMU systeem van de Gacoli buitenverlichting

Dankzij de innovatieve EMU (Energy Management Unit) slaat de Gacoli tuinverlichting de energie uit daglicht op in een batterij. De EMU module bestaat uit zonnecellen, een batterij, warm witte LED-verlichting en dat allemaal in één. Door het RVS-design kunnen ze het hele jaar door buiten staan. Gacoli slaat met hun tuinverlichting een brug tussen stijl en duurzaamheid. Uniek aan de buitenverlichting is dat bij het nieuwe design van de tuinlampen met een lampenkap de zonnecellen verborgen zitten in de lamp.

Het grote Gacoli buitenverlichting assortiment

Op Tuin-Online.nl vind je diverse soorten Gacoli buitenverlichting. Zo zijn er diverse kleine en grote Gacoli staande lampen, Gacoli wandlampen, Gacoli hanglampen en de Gacoli tafellampen. Je shopt veel van de Gacoli buitenverlichting nu met korting! Heb je vragen over de Gacoli buitenverlichting? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.

 

Wacht a.u.b.