Voordelen terrasschermen

  • Gebruiksvriendelijk en simpel te monteren
  • Makkelijk schoon te maken
  • Weer- en UV-bestendig
  • Extra sterk en kleurvast
  • Lange levenscyclus/recyclebaar
  • Gepatenteerde rem
  • Geen doorkijk privacyscherm, goede doorkijk windscherm

Mooi weer nodigt uit om veel tijd buiten door te brengen. En dat doen we het liefst zo comfortabel mogelijk. Met voldoende privacy en met een terras waar het ook in het vroege voorjaar heerlijk toeven is. Privacyschermen zorgen voor beschutting en zijn ideaal tegen de nieuwsgierige blikken van de buren en een windscherm beschermt tegen de koele voorjaarswind.

Uit de wind zitten in je tuin met een windscherm

Een windscherm is ideaal om een plek op je terras of balkon te creëren waar je lekker uit de wind zit. De windschermen in onze shop houden de wind volledig tegen, zijn ijzersterk en hang je op een eenvoudige manier op. Je hebt de keuze uit twee doeken voor het windscherm. Soltis 86: Goede doorkijk, volledige windwering of Soltis 92: wind-, regen-, zonwering. Redelijke doorkijk.

 

Horizontale windschermen: Inova

We leveren één standaardmaat windscherm uit voorraad. Deze is 185 cm hoog en een uitrollengte van 400 cm. Ideaal voor op de hoek van je terras. Is jouw terras net iets kleiner of wil je het scherm op je balkon hangen dan kun je een horizontaal windscherm op maat laten maken. Zo kun je kiezen voor een horizontaal scherm met een uitrollengte van bijvoorbeeld 200, 300 of 400 cm en kies je zelf de hoogte van de casette. Je kunt een hoogte kiezen tussen de 120 tot 185 cm of tussen 186 tot 230 cm. Het laatste is iets duurder.

 

Bekijk hier alle horizontale windschermen

 

Verticale windschermen: Vita

De verticale windschermen werken hetzelfde als een rolgordijn en hang je makkelijk aan het plafond van je balkon, tuinhuis of veranda. De maat van dit windscherm bepaal je helemaal zelf. De lengte van de cassette loopt van 120 tot 400 cm breed en de hoogte van het doek van 170 of 260 cm. Het doek van polyester is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, steengrijs of zandbeige en heeft een open structuur. Je kijkt er dus makkelijk doorheen. Zo scherm je je overkapping gemakkelijk af van de wind en heb je toch zicht op de tuin.

 

Bekijk hier alle verticale windschermen

Prijsvoorbeelden

Windscherm Vita 

Windscherm Inova

Meer privacy in je tuin met een privacyscherm

De meeste van ons hebben directe buren. Voldoende privacy is daarom heel belangrijk. Als ik in mijn tuin zit wil ik niet het gevoel hebben dat er iemand naar me kijkt. Niet alles hoeft dicht maar privacy op de plek waar ik het meeste zit vind ik wel belangrijk. 

 

Ik heb zelf veel natuurlijk beschutting, zoals bomen, hagen en struiken, maar het heeft wel even geduurd voordat ze groot genoeg waren om voldoende beschutting te bieden. Wil je sneller een geborgen tuin? Een snelle en mooie oplossing is een privacy-scherm. Deze zet je op een strategische plek waar je meer privacy wilt hebben, zoals op je terras of rond je zwembad. Ook ideaal om een lelijk uitzicht te blokkeren of de tuin te verdelen in kamers.

 

Het scherm rolt op in een cassette. Het doek is van acryl (verkrijgbaar in grijs, zwart, ardoise en natural) en biedt volledige privacy. De cassette is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en antraciet. Het principe is hetzelfde als dat van de windschermen.

 

Privacy scherm Inova Tibelly

Deze doeken trek je horizontaal uit. De casette hoogte kies je zelf. Je kan een hoogte kiezen tussen de 120 tot 185 cm of tussen 186 tot 230 cm. Deze laatste is iets duurder. Het doek heeft een lengte van twee tot vier meter. Kies zelf de gewenste lengte. De cassette bevestig je op een eenvoudige manier aan een muur op je terras of de staander van je pergola. Is dit niet mogelijk dan kun je ook een losse staander erbij bestellen waar je de cassette aan bevestigt.

 

Terrasscherm Vita Tibelly

Dit is een verticaal privacyscherm. Je hebt de keuze uit een lengte van 120 tot 400 cm en voor de hoogte van het doek heb je keuze uit 170 of 260 cm.  De cassette bevestig je aan het plafond van je veranda, je garage of balkon. Hiermee scherm je jouw terras af wanneer je bijvoorbeeld rustig wilt eten of wanneer je om de tuin minder mogelijkheden hebt voor privacy en je toch even wilt afschermen. De Tibelly doeken hebben geen doorkijk.

 

Bij de wind- en privacyschermen op de website vind je uitvoerige informatie over de manier waarop je de doeken bevestigt.

 

Bekijk hier alle privacyschermen/terrasschermen

Bevestiging

Wil je een windscherm plaatsen, maar heb je geen opties om het aan vast te maken? Bij de windschermen kun je eenvoudig een eindmast (eindpunt) en casettemast (beginpunt) bestellen. Hiervoor kun je ook diverse bevestigingopties kiezen, zoals een inschroefanker, betonanker of een voetplaat. Heb je advies nodig bij de aanschaf van je wind- of privacyscherm? Bel of mail ons gerust.

 

Toch liever een groene afscheiding? Kijk dan ook eens bij onze kant en klaar hagen.

Privacyscherm Inova